Alo!

NAJMLAĐI OD ŠESTORICE HRVATSKIH HULIGANA NAPUSTIO BEOGRAD Splitski golać se vratio kući!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Najmlađi od šestorice uhapšenih hrvatskih huligana koji su 13. decembra 2017. pravili haos na južnoj tribini stadiona Partizana na 156. večitom derbiju vratio se u Split.

Ivan Ronald Mišković (18) pušten je iz Kazneno-popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici nakon što je odslužio kaznu od četiri meseca zatvora po nagodbi koju je potpisao u dogovoru s Višim javnim tužilaštvo­m u Beogradu. On je mogao da zatraži uslovni otpust nakon odsluženja dve trećine kazne, međutim, ostao je do poslednjeg dana. Ovaj huligan neće moći u Srbiju narednih pet godina.

Mišković nije propraćen do granice sa Hrvatskom, već su ga izveli iz zatvora u Sremskoj Mitrovici i ostavili na putu pred ulazom. Mladić je s porodicom kontaktira­o iz kafića u blizini granice s hrvatske strane.

Posle Miškovića, iz zatvora će sredinom maja izaći Damir Tovarović (38) i Jakov Podrug (24), koji su dobili po pet meseci zatvora. Hrvoje Baković (32), Ante Firić (27) i Stjepan Mihovilovi­ć (31) moraju da odsluže kaznu od šest meseci zatvora, nakon čega će biti pušteni.

Kao što je „Alo!“ranije pisao, a na osnovu informacij­a iz najvećeg grada Dalmacije, pripadnici

„torcide“su prilično besni na sve svoje sugrađane koji su se drznuli da na beogradsko­m večitom derbiju dozvole poniženje skidanja odeće do gole kože.

Navijači

splitskog Hajduka smatraju da je tim potezom u srpskoj prestonici osramoćena njihova navijačka grupa.

Inače, „torcida“je potpuno izgubila kompas, pa su njeni pripadnici, revoltiran­i zbog poraza od Dinama (1:2), u centru Splita premlatili petoricu fudbalera Hajduka.

 ??  ?? A sad, adio: Ivana Ronalda
Miškovića „torcida“neće dočekati uz
cveće
A sad, adio: Ivana Ronalda Miškovića „torcida“neće dočekati uz cveće
 ??  ?? Sreda, 25. april 2018.
Sreda, 25. april 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia