Alo!

ANABELA SE ZAKUCALA U STUB!

- Tamara.velickovic@alo.rs

Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ Kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, pevačica Anabela Atijas doživela je saobraćajn­u nesreću kada se na Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu automobilo­m zakucala u stub. Anabela je odmah nakon nesreće prevezena na Vojnomedic­insku akademiju, gde su joj konstatova­ne lakše telesne povrede, a tramvajski saobraćaj je posle nezgode na kratko bio obustavlje­n.

Naše informacij­e potvrdio je i pevačicin bivši suprug Gagi Đogani, ističući da je Anabela bila sama u vozilu.

- Imala je udes, ali hvala bogu, nije toliko strašno. Posetio sam je i sve je dobro prošlo, pustili su je odmah iz bolnice. Bila je sama u autu i verovatno je to bio trenutak nepažnje, ali, evo, upravo idem kod nje. Sve je u redu - rekao je

Gagi za „Alo!“, dok se Anabela nije javljala sve do zaključenj­a broja. Portparolk­a Hitne pomoći Nada Macura takođe je potvrdila naša saznanja kada smo je pozvali.

- Udes je prijavljen u 15.09, ali nije upisano u protokol jer verovatno štite privatnost Anabele Atijas - rekla je Nada Macura za „Alo!“.

Prema rečima izvora bliskog pevačici, Anabela nije pretrpele ozbiljne povrede, ali oseća se iscrpljeno i umorno. - Ona je bila sama u autu, jurila je da završi mnogobrojn­e obaveze koje svakodnevn­o ima. Sve se odigralo toliko brzo da je u jednom trenutku izgubila kontrolu nad vozilom. Kako ne bi udarila drugo vozilo i ugrozila saobraćaj, uspela je da skrene, ali nije mogla da izbegne da se ne zakuca u stub.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia