Alo!

Vuk ruši Vučića iz kuće Arkanove bivše žene

- Piše: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondovic@alo.rs

Vuk u vili u kojoj je živeo Arkan! Lider Narodne stranke Vuk Jeremić od Natalije Martinović, bivše žene Željka Ražnatović­a Arkana, godinama iznajmljuj­e luksuznu vilu u opštini Savski venac, u kojoj je smešten njegov Centar za međunarodn­u saradnju i održivi razvoj (CIRSD), kao i sedište njegove Narodne stranke!

Kako „Alo!“saznaje, Vuk Jeremić je sa Natalijom, sa kojom je Arkan bio u braku 13 godina i sa kojom je živeo u toj vili, direktno pregovarao o iznajmljiv­anju objekta i poprilično se cenkao. Da je luksuzna vila u kojoj se nalazi Jeremićeva organizaci­ja zaista u vlasništvu bivše supruge osnivača i komandanta Srpske dobrovolja­čke garde može se videti i na sajtu republičko­g geodetskog zavoda, gde jasno stoji podatak da je vlasnik vile u ulici Aleksandra Stambolisk­og Natalija Martinović.

- Nataliji je ova vila, kao i dva stana u Grčkoj, pripala nakon brakorazvo­dne parnice sa Arkanom. Jeremić je želeo da centar njegove organizaci­je bude smešten baš u toj luksuznoj vili i zato se maksimalno potrudio da to realizuje. To je bilo još 2013, kada je on i otvorio CIRSD. Znao je da je vlasnik Arkanova bivša supruga i stupio je u kontakt sa njom. Ona je bila zaintereso­vana da iznajmljuj­e prostor i tako zarađuje novac, ali tražila je mnogo više od onog što je Jeremić nudio. On nije želeo da ostane bez vile, pa ju je proganjao i ubeđivao da spusti cenu. Natalija je to na kraju i uradila i sada on njoj mesečno plaća 3.000 evra, što je, realno, malo za takvu lokaciju i vilu - kaže naš izvor.

Politički analitičar Branko Radun za „Alo!“kaže da može da pretpostav­i zašto je Jeremić za sedište svoje stranke i firme odabrao baš vilu koja je pripadala Arkanu.

- Mnogi političari su bili, a i sada su fasciniran­i Arkanom, ali to nikada nisu smeli i hteli da priznaju. Možda je upravo Jeremić izabrao tu vilu jer zna da je Arkan tu živeo. To saznanje govori nam još jednu stvar, a to je da Jeremić definitivn­o ima dosta

Možda je upravo Jeremić izabrao tu vilu jer zna da je Arkan tu živeo,

kaže analitičar Branko Radun

Jeremić je direktno pregovarao sa Natalijom i cenkao se

novca, čim može da priušti iznajmljiv­anje tako skupe vile. Za njega važi - ima se, može se - komentariš­e Radun.

Podsećanja radi, Natalija je, čim je saznala da je Arkan započeo vezu sa pevačicom Cecom, koja se tada prezivala Veličković, spakovala kofere i prvo otišla u Francusku, a onda u Grčku. U SAD je otišla posle Arkanove smrt i porodične tragedije, kada je su njen brat, njegova supruga i dvoje dece nađeni mrtvi u stanu u Novom Beogradu. Ona i danas živi u Americi, gde je pokrenula biznis sa nekretnina­ma, a sa njom živi i njeno četvoro dece.

Željko Ražnatović Arkan iz braka sa Natalijom ima ćerke Milenu i Mašu i sinove Nikolu

i Vojina.

 ??  ?? Na meti napada Vuka Jeremića: Aleksandar Vučić
Da li mu je Arkan bio idol?: Vuk Jeremić
Željko Ražnatović Arkan Arkanova prva supruga
Natalija Martinović
Na meti napada Vuka Jeremića: Aleksandar Vučić Da li mu je Arkan bio idol?: Vuk Jeremić Željko Ražnatović Arkan Arkanova prva supruga Natalija Martinović
 ??  ?? Vila na Dedinju u koju je Jeremić smestio svoj štab
Gojkovićev­a naučila Božovića lepom ponašanju
Vila na Dedinju u koju je Jeremić smestio svoj štab Gojkovićev­a naučila Božovića lepom ponašanju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia