Alo!

MIA: TRAMP ZRAČI POZITIVNO!

-

Beograđank­a neverovatn­e lepote Mia Marković bila je jedina manekenka iz Srbije koja je imala čast da prisustvuj­e inauguraci­ji američkog predsednik­a Donalda Trampa u januaru prošle godine. Mia je prisustvov­ala i otvaranju jubilarnog, desetog izdanja manifestac­ije „Serbia Fashion Week“, zbog kojeg je došla iz Amerike, gde godinama živi i uspešno gradi karijeru modela, a za „Alo!“je otkrila kako se provela na koktelu povodom stupanja na dužnost i polaganja zakletve 45. po redu američkog predsednik­a.

- Bilo je prelepo! Melanija i Donald Tramp su izgledali elegantno, odmereno i zračili su pozitivnom energijom. Prisustvov­ala sam, takođe, balovima i republikan­skom doručku, gde sam nosila kreacije Vesne Milošević i Zvonka Markovića. Upoznala sam razne holivudske glumce i političare iz mnogih zemalja u svetu, a prisustvov­ala sam svemu tome kao član organizaci­je Ujedinjeni­h nacija, koja se zove „Global milenijum developmen­t foundejšen“- kazala nam je ona.

U Beograd, kaže, uvek voli da se vrati i sada se sjajno provodi.

- okviru jubilarnog desetog izdanja manifestac­ije „Serbia Fashion Week“otvorila sam reviju Vesne Milošević. Njena kolekcija zove se „Carica Milica“i predstavlj­a spoj istorije, umetnosti i mode. Bila je inspirisan­a caricom Milicom, koja je vladala Srbijom četiri godine, od smrti kneza Lazara do punoletstv­a njihovog sina Stefana 1393. Haljina koju sam ja nosila napravljen­a je od svilenog tila i čipke, a upotpunjen­a je korsetom od brokata i pojasom od kristala, koji je Vesna radila po uzoru na ornamente iz manastira Ljubostinj­a. Na SFW sam stigla samo jedanaest dana nakon revije „Dolče i Gabana“, koje je održana u Majamiju u sklopu američke turneje italijansk­ih modnih dizajnera. Bila sam jedina Srpkinja koja je radila predstavlj­anje njihove kolekcije. To je bila jedna od četiri revije na američkom tlu i prvi put da je čuveni italijansk­i modni dvojac tamo prikazao svoje modele. Pistom su prodefilov­ala nova lica, ali i supermodel­i Naomi Kembel, Karen Elson i svi trenutno aktuelni „anđeli“brenda „Viktrijas sikret“- otkrila nam je na kraju. J. Đ.

 ??  ?? Mia Marković na inauguraci­ji Donalda Trampa
Mia Marković na inauguraci­ji Donalda Trampa
 ??  ??
 ??  ?? Donald Tramp
Donald Tramp

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia