Alo!

ZNAO SAM DA JE DAN ZA GOLOVE!

„Imao sam osećaj da ću ga dati“, kaže dvostruki strelac u pobedi crno-belih nad Radničkim (3:1)

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Došao je Đorđe Ivanović u Partizan s titulom zvanično najboljeg igrača Suprlige u 2017. godini, ali prva četiri meseca u Humskoj nagoveštav­ala su da bi mogao biti svrstan u kategoriju promašenih transfera.

Slaba minutaža i još slabije partije u dresu crno-belih pretile su, možda i trajno, da ga odstrane iz ekipe aktuelnog šampiona, ali momak rođen u Vukovaru nije se predavao i kao epilog toga došla je sjajna partija u derbi susretu protiv ekipe Radničkog iz Niša.

Partizan je slavio rezultatom 3:1, bivši prvotimac Spartaka bio je dvostruki strelac i jednom se našao u ulozi asistenta, a u još nekoliko navrata mogao je da zatrese mrežu golmana Bojana Šaranova.

- Konačno sam pogodio, a pre utakmice sam imao jak osećaj da je to taj dan. Bio mi je potreban period da se naviknem na rad u ovako velikom klubu i verujem da će od sada biti bolje. Dobio sam samopouzda­nje i znam da mogu igrati na višem nivou. Ne samo ja, nego cela ekipa. To ćemo i dokazati u polufinalu Kupa, jer mislim da imamo snage i kvaliteta da pobedimo Čukarički sa dva gola razlike i da se plasiramo u finale - kaže Ivanović i nastavlja:

- Svestan sam da ni ovo protiv Radničkog nije bila vrhunska partija, tim pre što sam imao mnogo prilika da postignem i treći gol. Morao sam to da uradim, ali neće me het-trik. Nema veze, ima vremena. Siguran sam da ću ga postići u dresu Partizana.

Kad se već spominje poraz od Čukaričkog u polufinalu Kupa (2:4), Ivanović naglašava da bi menjao ova dva pogotka Nišlijama, za jedan na Banovom brdu.

- Svaki gol je važan, kako za igrača, tako i za klub, ali naravno da bih menjao ova dva za jedan na tom susretu. Imao sam priliku kod rezultata 2:3 i da sam pogodio, bilo bi nam mnogo lakše u revanšu. Nažalost, nisam uspeo, ali i dalje verujem da na domaćem terenu možemo da pobedimo sa dva gola razlike. Uz pomoć navijača, naravno - kaže Ivanović.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia