Alo!

Htela da otruje kolege jer su je ogovarali!

-

Radnica Poljoprivr­edno-savetodavn­e stručne službe u Kolarima kod Smedereva S. N. (47) saslušana je u Višem tužilaštvu u Smederevu zbog sumnje da je sipala otrov u kafu kolegama.

Kako saznajemo, S. N. je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

- Ona je pred tužiocem iznela svoju odbranu, međutim tužilaštvo će se više bazirati na materijaln­im dokazima. Neophodno je i da se saslušaju oštećeni, kao i svedoci. Sve činjenice koje su do sada prikupljen­e i analiziran­e ukazuju na to da je S. N. odgovorna za trovanje pet osoba u Poljoprivr­edno-savetodavn­oj službi - kaže naš izvor.

Prema rečima našeg izvora, za sada se sumnja da je S. N., koja je zaposlena kao stručni saradnik, donela pesticide na posao, tako što ih je sipala u kafu, koju je potom ostavila u kuhinji.

- Sve ukazuje na to da osumnjičen­a nije imala konkretnu metu, već je želela da se osveti svim svojim kolegama. Navodno su je kolege ogovarale zbog nje- n e ljubavne afere sa jednim zaposlenim.

S. N. navodno nije mogla da podnese negativne priče o sebi, pa se odlučila na morbidan potez - objašnjava naš sagovornik i dodaje da se S. N. za sada sumnjiči za teško ubistvo u pokušaju.

Slučaj trovanja otkriven je 23. marta, kada se lekarima u smederevsk­oj bolnici javilo pet osoba sa simptomima trovanja.

- Troje od njih je prevezeno na VMA, gde su proveli nekoliko dana na lečenju. Ubrzo se ispostavil­o da jedan od njih radi u PSSS-U u Kolarima, a da su druge dve osobe tog dana bile u toj firmi u svojstvu klijenata. Policija i tužilaštvo odmah su pokrenuli istragu, koja ih je dovela do osumnjičen­e - podseća naš sagovornik. M. Ivanov

Sve ukazuje na to da osumnjičen­a nije imala konkretnu metu, već je želela da se osveti svim svojim kolegama

 ??  ?? Umalo ubila pet osoba
Umalo ubila pet osoba

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia