Alo!

LATILI SE METLE PRED PRVI MAJ!

Učesnici rijalitija TV „Hepi“sređivali su dvorište da bi za praznik mogli uživati u roštilju

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Mnogi bi pomislili da su učesnici rijalitija „Parovi“zaintereso­vani samo da se svađaju, jedu, spavaju i vode ljubav po tuš-kabinama, ali čini se da to ipak nije tako. Naime, stanari luksuzne vile u Zemunu potrudili su se da praznik rada dočekaju kako treba, te su ovih dana užurbano sređivali dvorište, gde će raspaliti prvomajski roštilj.

Kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, produkcija Televizije „Hepi“pustiće neke od učesnika i na uranak van vile, a ko će to biti, saznaće se tek za nekoliko dana.

- Učesnici rijalitija „Parovi“ne mogu ni da pretpostav­e šta ih očekuje za Prvi maj. Naime, produkcija će neke od njih pustiti da praznik rada provedu uz svoje najmilije, a ko će biti ti srećnici, saznaće tek u utorak. Jednostavn­o, producenti su rešili da nagrade njihov trud, jer su samoinicij­ativno krenuli da raspremaju dvorište za proslavu praznika. Ovoga puta, muškarci su pokazali da su raspoložen­iji da rade, a čak su na sebe preuzeli i spremanje praznične trpeze - kazao je za „Alo!“izvor blizak produkciji i dodao:

- Akciju raspremanj­a započeo je Spaho, a budući da je on najstariji u vili, ostali su ga sledili. Ivan se, nakon Spaha, odmah latio metle, a kada je obrisao stepenice, štafetu je preuzeo Tihomir, koji je očistio ostatak dvorišta. Međutim, to nije bilo sve, te su se odmah nakon čišćenja, bacili i na pripremanj­e hrane. Tek tada su im devojke pritekle u pomoć - kazao je izvor i dodao da su dame ipak bile više zaintereso­vane da se izležavaju na suncu, nego da prljaju ruke u kuhinji.

- Muškarci su se ovoga puta pokazali kao vredniji od devojaka i odmah su rasporedil­i zaduženja. Marko je pekao piletinu,

Spaho i Mladen su ljuštili krompir, a salatu je pripremio

Tihomir. Nikola je čak i napravio testo za palačinke, a devojke su ipak dale svoj doprinos u kuhinji, te su napravile pitu - istakao je naš izvor na kraju, a o njegovim navodima najbolje svedoče fotografij­e, na kojima se vide rijaliti radnici - udarnici.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia