Alo!

ĐUKIĆ: Protiv Voše za drugo mesto!

-

Kada fudbaleri Partizana večeras budu istrčali na teren stadiona „Karađorđe“u Novom Sadu, tačno će znati da li je Crvena zvezda šampion Srbije u sezoni 2017/18.

Zbog toga, ali i činjenice da je za crno-bele najvažniji meč sezone, osim ako se ne dogodi neko čudo i Zvezda ispusti u poslednja četiri kola prednost od devet bodova, revanš utakmica polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog, fokus javnosti možda i nije na duelu koji bi u svakom drugom slučaju bio derbi kola.

- Naša obaveza je da idemo na pobedu, da što pre obezbedimo drugo mesto i da čekamo eventualni kiks Zvezde. Normalno je da svi pokušavaju da protiv Partizana i Zvezde odigraju utakmicu života. U Novom Sadu je uvek teško, Vojvodina je dobra ekipa. Ako ih uopšte pobedimo, onda je to uvek tesna pobeda - objasnio je trener Partizana Miroslav Đukić.

Večeras u Novom Sadu neće biti povređenih Stojkovića i Tavambe, a i mladi Đerlek će preskočiti duel zbog lakše povrede ligamenata. Ðukić je objasnio i da su Nemanja G. Miletić i Bojan Ostojić trenirali s ekipom, dok Milana Mitrovića muči virus.

- Nama je najbitnija utakmica revanš polufinala Kupa protiv Čukaričkog, ali igrači moraju da imaju pobednički mentalitet, da daju maksimum na svakom meču. Nema odmaranja. Partizan uvek ima obavezu da igra dobro, igrači se bore za status i teže stvaranju takvog mentalitet­a, a ne oscilacija­ma u igri. Mi uvek težimo maksimumu, a tako će biti i protiv Vojvodine - zaključio je Đukić.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia