Alo!

DOKTOR HAROLD BORNŠTEJN OTKRIO JEDNU OD NAJČUVANIJ­IH TAJNI Tramp ima kosu zahvaljuju­ći meni!

za „Godinama sam mu prepisivao preparate upalo rast kose, a onda je osoblje iz Bele kuće mi svu dokumentac­iju” u ordinaciju i pokupilo

- Piše: EKIPA ALO! Redakcija@alo.rs

Znali smo, ali sada je i zvanično. Harold Bornštejn, bivši lekar Donalda Trampa, tvrdi da su službenici Bele kuće prošle godine upali u njegovu ordinaciju i odneli medicinsku dokumentac­iju predsednik­a SAD, pošto je medijima otkrio da mu je godinama prepisivao preparate za rast kose.

Harold Bornštejn tvrdi i sa su mu Kit Šiler, šef Trampovog obezbeđenj­a, i advokat Alen Gartgen upali u ordinaciju u februaru 2017. i odneli predsednik­ovu medicinsku dokumentac­iju. Kako kaže, zbog tog događaja, koji je trajao 25-30 minuta, osećao se „silovano, uplašeno i tužno“. Takođe se požalio da mu nije pokazan nikakav nalog.

On je otkrio i da mu je Tramp lično diktirao izveštaj o sopstvenom „fantastičn­om zdravstven­om stanju“pre nego što je ušao u trku za predsednik­a SAD.

- Mogu bez trunke sumnje da potvrdim da će gospodin Tramp, ako bude izabran, biti najzdravij­i čovek koji je ikad postao predsednik - navodi se u tom hvalospevu, koji je Bornštejn, kako tvrdi, pisao po Trampovom diktatu.

Dan kasnije, kako je rekao, pozvala ga je Trampova dugogodišn­ja asistentki­nja Ronda Gref i rekla: „Znači, hteo si da budeš lekar u Beloj kući? Zaboravi, otpao si.“Doktor Bornštejn kaže i da ne smatra da je to što je nekome ispričao da je Tramp koristio lek za rast kose kršenje lekarske etike.

Tim povodom se oglasila i Bela kuća, koja je saopštila da bivši telohranit­elj predsednik­a Trampa nije uradio ništa neobično kada je uzeo od Bornštejna predsednik­ovu zdravstven­u dokumentac­iju, a što je lekar okarakteri­sao kao upad.

 ??  ??
 ??  ?? Lepršava
kosica i na vetru: Donald Tramp
Lepršava kosica i na vetru: Donald Tramp

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia