Alo!

Kija p okušala DA SE UBIJE!

- Pišu: S. ANDRIĆ - T. VELIČKOVIĆ redakcija@alo.rs

Prethodni dani su doneli veliku pometnju u odnosima unutar ljubavnog trougla Kristine Kockar, Slobodana Radanovića i Lune Đogani. Poslednji incident u nizu desio se na žurki, kada je Kristina htela da prereže vene, dok je Luna povraćala krv i izgubila svest, a sve zbog Slobe.

Naime, Kristina je zamerila svom suprugu što je otpevao nekoliko pesama u trenutku dok ona žali za ocem, a njihova svađa se završila Kijinim pokušajem da naudi sebi. Nadica

Zeljković, Kristinina mama, za

„Alo!“kaže da je razočarana i da više nema reči kojima bi opisala ponašanje svog zeta. - Nisam gledala šta se desilo, ali su mi ljudi ispričali. Kristina nije sklona samopovređ­ivanju, ali se verovatno u očaju usudila na tako nešto. Probada me u grudima od Slobinih gluposti! On je izdao i

Kiju i Lunu i ne mogu da shvatim šta radi

- rekla je Kristinina mama.

Podsetimo, žestoka rasprava između supružnika trajala je čitavo veče, zbog čega je pevač besneo i lomio stvari po

„Zadruzi“. Dok je obezbeđenj­e pokušavalo da obuzda Radanovića, on je

uspeo da

„Probada me u grudima zbog Slobinih dela. Izdao

je i Kiju i Lunu“, kaže mama Kristine Kockar

se osami u štali, ali ga Kristina nije ostavila na miru.

- Ko ti je bolji prijatelj nego ja? Nakon svega, ja sam tu za tebe i uvek ću biti, jer si ti moj muž, a ja te najbolje znam! Dođi ovamo - govorila je Kristina, dok je Sloba insistirao da se supruga skloni od njega.

- Slobodane, ti znaš da je meni teško. Ispoštuj me bar jednom. Molim te, dođi - nastavila je da preklinje Kija, nakon čega se čuo zvuk lomljenja flaše. Radosav Stefanović Žuti je iste sekunde pritrčao Kockarevoj, pokušavaju­ći da je spreči da naudi sebi

- Skloni mi se s očiju - vikala je Kija. - Takvog sam u vojsci zaustavio!

Ti si psihopata, hoćeš da se sečeš - vikao je Žuti, nakon čega se pojavio Radanović, koji je Kristini oteo sve oštre predmete iz ruku i pobacao ih.

Inače, nekoliko sati pre toga odigrala se drama Lune Đogani, koja je najpre pokušala da pobegne iz „Zadruge“, da bi je na kraju večeri onesvešćen­u izneli iz rijalitija. Naime, Sloba je nakon duge rasprave uspeo da ubedi Lunu da ne pobegne kroz vrata ekonomskog dvorišta, ali su ih u „beloj kući“sačekali novi problemi. U Slobinoj svađi sa svima blogerka je izvukla deblji kraj, pa je zbog stresa povraćala, zbog čega joj je odmah pomogla Zorica Marković.

- Osušila si se, razbolećeš se. Luna, pljuješ krv - rekla je uznemireno Zorica Marković, a kada je videla da se Đoganijeva onesvestil­a, pozvala je obezbeđenj­e, koje ju je iznelo iz „Zadruge“.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia