Alo!

Jana vozi trotinet uoči svedočenja

-

Jana Marjanović (7), krunski svedok u istrazi koja se vodi protiv njenog oca Zorana Marjanović­a, osumnjičen­og da je ubio svoju suprugu Jelenu, uz podršku porodice je uživala uoči saslušanja koje je čeka u tužilaštvu.

Sudeći po fotografij­ama do kojih je „Alo!“došao, Vladimir Marjanović, Zoranov otac, 2. maja po podne je odveo Janu na kej pored Sportskog centra „25. maj“na Dorćolu, gde je bezbrižno vozila trotinet.

- Vladimir je sa svešteniko­m osveštao nasip u Borči, na kojem je 3. aprila 2016. nađeno Jelenino telo. Jana nije prisustvov­ala tom činu, a njen deda je rekao novinarima da nije želela da dođe na nasip - kaže naš izvor.

Vladimir Marjanović juče nije želeo da govori o saslušanju, ali je potvrdio da se Jana priprema za to.

- Sve je propisano po zakonu i mi se aktivno pripremamo za to saslušanje. Sve ostale informacij­e mogu da daju naši advokati - poručio je Vladimir.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu je u martu vratio optužnicu protiv Zorana Marjanović­a na dopunu. Sud je naložio da se sasluša i Jana Marjanović, koja je jedina osoba koja je, osim Zorana i ubijene Jelene, u vreme ubistva bila na nasipu Crvenka u Borči.

- Saslušanje još nije zakazano zbog procedural­nih razloga. Jani se najpre mora odrediti staratelj, na osnovu pravosnažn­og rešenja suda. Najverovat­nije će joj biti pružena i psihološka podrška i pomoć za svedočenje - objašnjava naš izvor. E. A.

 ??  ?? Jana
Marjanović na Dunavskom keju
Jana Marjanović na Dunavskom keju
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia