Alo!

Nisam pipnuo devojčicu, men

-

- Nije tačno da sam pratio devojčicu A. S., niti da sam hteo da je otmem! To nikada ne bih uradio. Sve je to laž. Mene je napao njen otac i izudarao me iz čista mira izjavio je u Prvom osnovnom tužilaštvu Ljubomir P. (40), koji se sumnjiči da je 30. aprila u Borči pokušao da kidnapuje A. S. (12), nudeći joj da je odvede u restoran i na sladoled.

Kako „Alo!“saznaje, Ljubomir je izneo sramnu odbranu pred tužilaštvo­m, pokušavaju­ći da predstavi sebe kao žrtvu.

- Tog dana sam došao do prodavnice u Borči i čekao sam mesara da mu dam neke svoje stare patike. Sedeo sam u svom autu, kada mi je iz čista mira prišao nepoznati muškarac i napao me, govoreći da sam mu dirao ćerku! Pozlilo mi je od njegovog udarca pesnicom u glavu, zbog čega sam zamolio radnicu iz prodavnice da pozove policiju. Odbila je da zove policiju, a onda me je drugi čovek uhvatio za vrat i počeo da me davi. Kada je stigla policija, mislio sam da su došli mene da zaštite. Od policajaca sam saznao da sam ja „napao devojčicu“i tada je došlo do koškanja - pravdao se osumnjičen­i Ljubomir.

Kada mu je predočeno da je on napao dvojicu policajaca dok su intervenis­ali, rekao je da je „moguće da je jednog policajca udarila njegova patika, koja mu je spala s noge“.

- Za drugog policajca ne znam kako je povređen. Devojčicu nisam video, niti dirao. To nikada ne bih uradio, jer imam dvoje dece. Njen ujak mi je pesnicom razbio staklo na autu - rekao je muškarac, koji se devojčici predstavio kao trener tenisa i pokušao da je namami u

auto govoreći joj da može da postane poznata sportistki­nja. Njemu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je 30. aprila pokušao da otme dete i da je napao dva saobraćajc­a koji su detetu pritekli u pomoć. Jednog policajca je šutnuo u cevanicu, a drugog u koleno. Gordana Milićević, majka devojčice, potvrdila je da je osumnjičen­i nekoliko puta prošao automobilo­m kroz njihovu ulicu i da se na kraju parkirao ispred njihove kuće, odakle je vrebao devojčicu i čekao je da izađe.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia