Alo!

DIGAO U VAZDUH SEBE I ŽENU?

-

Miodrag S. (34) je poginuo, a njegova supruga Koviljka M. (37) povređena, jer je, navodno, posle bračne svađe koja je izbila u toku vožnje Miodrag aktivirao ručnu bombu.

Nesreća se dogodila juče na starom Obrenovačk­om putu kada je automobil „opel“u kojem su bili Miodrag i Koviljka sleteo s puta. Vozač je poginuo, dok je njegova supruga sa teškim povredama prebačena na VMA.

Prema rečima našeg izvora, udes je izazvao veliku misteriju, jer je supruga nakon pregleda izjavila da je pre sletanja čula jaku eksploziju, zbog čega se sumnja da je Miodrag hteo da ih ubije bombom.

- Njih dvoje su imali turbulenta­n brak, često su se svađali. Tako je bilo i uoči incidenta. Miodrag je smotao volan, skrenuo s puta i aktivirao bombu. On je poginuo na licu mesta, a žena se ubrzo osvestila, nakon čega je pešačila dva kilometra do prve kuće, gde je tražila pomoć - ispričao je izvor blizak istrazi.

Kako smo saznali, u Miodragovo­j ruci je pronađen osigurač ručne bombe.

- Automobil je bio pun gelera! Ljudi u okolini kažu da su čuli eksploziju i da je automobil nakon detonacije nastavio da se kreće - tvrdi izvor.

Prema rečima našeg izvora, supružnici su odranije poznati policiji zbog raznih krivičnih dela. - Imaju troje dece i žive u romskom naselju na Makišu. Ona ima krivične prijave za nasilničko ponašanje i krađu, dok je muž imao krivične prijave zbog droge, krađe i razbojništ­va - navodi izvor blizak istrazi. E. S. - N. G.

 ??  ??
 ??  ?? Mesto nesreće na starom Obrenovačk­om putu
Mesto nesreće na starom Obrenovačk­om putu
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia