Alo!

EKSKLUZIVN­O SAVIĆEVIĆ ČEKA UNUKA Dejo dobija naslednika!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Dejan Savićević, jedan od najboljih jugosloven­skih fudbalera svih vremena i predsednik fudbalskog saveza Crne Gore, uskoro će, kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, dobiti drugo unuče.

Naime, supruga njegovog sina Vladimira Savićevića, Tijana Savićević, u drugom je stanju, a pre nekoliko dana ušla je u deveti mesec trudnoće.

Legendarni bivši fudbaler je pre godinu i po dana dobio unuku Vladanu, a kako izvor blizak Savićevići­ma kaže, ovoga puta će na radost cele porodice na svet doći

unuk.

- Tijana i Vlada mnogo drže do svoje privatnost­i i bilo im je vrlo važno da zadrže tu informacij­u u najbližem krugu ljudi, zbog čega malo ko i zna da čekaju drugo dete. Tijana je nedavno ušla u deveti mesec i pitanje je dana kada će se poroditi, a Vlada se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa njom i pomogne joj oko priprema za dolazak bebe. Iako su oboje imali stav da im nije važan pol deteta, celu porodicu je oduševilo što će posle devojčice, par dobiti i sina priča naš izvor i dodaje da će se Dejova snajka poroditi na privatnoj klinici u Podgorici.

- Otkako su se venčali, žive u centru Podgorice, pa će se Tijana poroditi u privatnoj bolnici blizu njihovog doma, u kojoj je rodila i Vladanu. Vlada ne žali para da supruzi obezbedi najbolje uslove za porođaj, a kako je i prvi put sve prošlo kako treba, a o mami i bebi su se brinuli odlično, odlučili su da ne menjaju kliniku. Dejo je sa sinom svakodnevn­o u kontaktu i raduje se više nego bilo ko zbog dolaska naslednika, a po rođenju mališana, planira da napravi ogromno slavlje koje će trajati nekoliko dana - priča izvor blizak porodici za „Alo!“.

Kako tvrdi naš sagovornik, legendarni fudbaler uveliko priča kako će ga unuk gotovo sigurno naslediti na terenu.

- Sedeli smo pre nekoliko meseci i baš se tada našalio da će mu unuk biti legenda i da je vreme da u svetu fudbala ponovo Savićevići naprave haos. Presrećan je. On malenu Vladanu gleda kao boga, snajku obožava i imaju izuzetno lep odnos, zbog čega sam siguran da će, kao i kada se prvo unuče rodilo, želeti da učestvuje u svemu što se tiče naslednika. Dejova želja je bila da mu se unuka zove Vladana, po sinu, pa će verovatno i ovoga puta upravo on izabrati ime - zaključuje izvor za naš list.

Dejo je izabrao ime i za unuku Vladanu, pa se očekuje da će isto učiniti i za budućeg unuka Legenda jugosloven­skog fudbala će kroz nekoliko dana dobiti drugo unuče, koje će mu podariti sin Vladimir i snaha Tijana

 ??  ?? Petak, 4. maj 2018. Tijana i Vladimir već imaju ćerkicu od godinu i po dana
Vanja Lakatoš
Dejo sa sinom u vreme kad je harao fudbalskim terenima
Petak, 4. maj 2018. Tijana i Vladimir već imaju ćerkicu od godinu i po dana Vanja Lakatoš Dejo sa sinom u vreme kad je harao fudbalskim terenima

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia