Alo!

DEPU SMO BRISALI BELI PRAH SA NOSA!

-

Posle razvoda od glumice Amber Herd, koja tvrdi da ju je slavni kolega tukao, Džoni Dep je ponovo u centru skandala. Ovoga puta našao se na meti optužbi bivših telohranit­elja, koji tvrde da je on narkoman i da im je dužan novac, zbog čega će se s njim videti na sudu.

Eugen Areola i Migel Sančez, nekadašnji policajci iz Los Anđelesa, koji su za Depa radili godinama, kažu da je on postao nepodnošlj­iv pre dve godine, kada ga je Amber ostavila.

- Bili smo lični vozači i dadilje njemu i deci iz veze sa Vanesom Paradi, a prevozili smo i veće količine droge za njega. Takođe, pazili smo da ne potroši previše novca, kako je od nas i tražio. Bili smo potplaćeni i imali smo previše posla, a na kraju nam je još i ostao dužan - istakli su Areola i Sančez, prenosi „Dejli mejl“, i dodali da im glumac nije platio prekovreme­ni rad od aprila 2016. do januara 2018, te da im je uskraćivao hranu i vreme za odmor. Otkrivaju i da su mu jednom, dok su ga čuvali tokom izlaska u noćni klub, s lica čak brisali ostatke droge da niko oko njega ne primeti „beli prah koji mu je ostao oko nosa“.

Telohranit­elji od Depa traže da im isplati novac kao nadoknadu za štetu, ali ne žele da otkriju iznos. Zahtevaju i novac koji im glumac duguje za neplaćene prekovreme­ne sate. Advokati filmske zvezde još nisu odgovorili na optužbe protiv njega. Inače, njemu je prošlog meseca po drugi put u kratkom periodu, otkazao advokatski tim koji je nekoliko dana ranije unajmio da ga zastupa u drugoj, privatnoj tužbi.

Telohranit­elji navode i kako su bili zadovoljni kod Depa dok nisu radili direktno za njega već posredno, preko Agencije za sigurnost koja je određivala njihove dužnosti, ali tome je došao kraj kad je glumac odlučio da izbegne posrednike kako bi manje plaćao bodigardov­e.

Areola, koji je kod Depa radio od 2007. godine, objasnio je kako je od početka 2016. do danas imao priliku da svedoči kako on sve više propada i kako se „udaljava od spoljnog sveta i normalnih ljudi, sve dok nije došlo do toga da više nema dodira sa stvarnošću“.

- Dep je početkom 2016. naglo i drastično počeo da se menja, a promenio je i odnos prema svim zaposlenim­a, koje je odjednom počeo da plaća puno manje. Tako je svima oko sebe prouzrokov­ao finansijsk­e poteškoće, a mnogima je od tad vrlo teško, samo on živi jednako dobro - naveo je u tužbi Areola. L. G.

Džoni se drogirao i terao nas da prevozimo drogu

za njega, tvrde bivši zaposleni slavnog glumca

 ??  ?? Dep se sunovratio nakon što ga je ona ostavila: Amber Herd
Dep se sunovratio nakon što ga je ona ostavila: Amber Herd
 ??  ?? Izgubio dodir sa stvarnošću: Džoni Dep
Izgubio dodir sa stvarnošću: Džoni Dep
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia