Alo!

Dokazao sam da sam igrač za Partizan!

Da „Pričali su da mi mnogo toga nedostaje da su bih igrao u ovom timu, a sada znaju pogrešili”, kaže mladi napadač crno-belih

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Nema na utakmicama Partizana baš mnogo navijača na tribinama, ali i nekoliko stotina ili, u najboljem slučaju, nekoliko hiljada onih koji dođu u Humsku često se zapita: „Zašto ne igra Đorđe Jovanović?“

Da je to njihovo pitanje sasvim opravdano videlo se i u subotu, kad je devetnaest­ogodišnji napadač crno-belih sa dva gola doneo bod svom timu protiv Napretka (2:2). Pokazao je i dokazao sebi i nekim drugima da za njega u ovoj ekipi Partizana mora da ima mesta.

- Znao sam da vredim, ali se poslednjih mesec-dva pričalo kako nisam igrač za Partizan. Bilo je ljudi koji su govorili da ne posedujem kvalitet i da mi nedostaje mnogo toga da bih bio napadač ovog kluba. Nadam se da sam im sada dokazao da nisu bili u pravu. Naravno, nema potrebe da ih imenujem, ali imali su prilike da vide šta mogu. Jedino mi je krivo što nismo pobedili, a mogli smo i morali smo - kaže Jovanović.

Oba pogotka u subotu uveče Jovanović je postigao posle fenomenaln­ih asistencij­a Saše Ilića, koji ga je bukvalno spojio s golom.

- To što ume Saša ne ume niko drugi. Nema igrača koji može tako da vam doda loptu kao on. A upravo je to što meni treba. Nisam tip napadača koji sam stvara šanse, produktivn­iji sam kad mi saigrači asistiraju, što valjda govori i da sam timski igrač. Volim da dobijem loptu u prostor i na taj način sam najopasnij­i, najefikasn­iji i najkorisni­ji za ekipu - kaže Jovanović.

 ??  ?? Crno-bela nada: Đorđe Jovanović
Crno-bela nada: Đorđe Jovanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia