Alo!

Mrka obukao Šešelja u „Lakost“!

Lideru SRS-A konačno stigle majice!

- D. R. - J. Đ.

Mrka obukao Šešelja! Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS-A, konačno je ispunio obećanje koje je još pre nekoliko godina dao šefu radikala i dugogodišn­jem prijatelju Vojislavu Šešelju - da će mu kupiti nekoliko majica brenda „Lakost“, koje su i jednom i drugom zaštitni znak. Mrkonjiću je bilo potrebno čak nekoliko godina da to konačno uradi, pa je tek posle brojnih Šešeljevih prozivki i na naše insistiran­je juče zaista otišao da obraduje Šešelja i na kućni (stranački) prag mu odneo majice.

Šešelj se razočarao što mu je od obećanih 20 majica Mrka doneo samo šest.

- E, ovako je sve počelo. Jadranka je otišla da mi kupi na buvljoj pijaci nekoliko polovnih majica sa nacrtanim krokodilom i dođem u jednoj u Skupštinu, tamo zaprepašće­n Milutin Mrkonjić što ja nosim „Lakost“, pošto je on dotad bio jedini pretplaćen na to, i omače mu se obećanje da će mi pokloniti dvadeset majica raznih boja sa krokodilom. Evo, danas je doneo šest komada, a onih četrnaest, izgleda, čeka - počeo je da priča Šešelj čim je video Mrku, koji je u centralu SRS-A u Zemunu kročio posle punih 20 godina.

Mrka je potom otkrio da će mu ostale majice doneti kada ispuni

određene uslove...

- Ma šta se žališ, i ovo ti je puno! Moja poslanička plata je 770 evra, a ove majice sam platio 1.200 evra! Jedna majica je nošena da pređe na tebe moje političke ideologije i pet novih majica da podržiš izgradnju spomenika Slobodanu Miloševiću. Ako maksimalno podržiš inicijativ­u i svuda bude pisalo: „Dr Vojislav Šešelj, osvedočeni prijatelj Slobodana, podržava inicijativ­u omladine SPS-A“, ispunićeš uslov da dobiješ ostalih 14 majica...

Šešelj je imao komentar na to...

- Prvo je moja ideja bila da se podigne spomenik Slobodanu Miloševiću. Milošević je u Hagu imao posetu, bili su mu Milutin Mrkonjić i celo rukovodstv­o partije, i dolazi Slobodan Milošević meni i kaže: „Dobio si hiljadu evra.“Ja zapanjen - od koga hiljadu evra, to je velika para tamo. Kaže, od Milutina Mrkonjića - rekao je Šešelj, na šta je Mrka kao iz topa rekao: „ Ma pusti, to nije za javnost.“

Na pitanje da li će nositi majice Šešelj je odgovorio:

- Nosiću ih, naravno. Moraću sada da ih sve nosim. Jednu po jednu - kazao je.

- Pazi, devetka je. To su najveće, valjda ti neće biti male rekao je Mrka kroz smeh.

- Pa ti si deblji od mene, biće mi taman - u svom stilu odgovorio je Šešelj, na šta se Mrka pobunio.

- Ne, nije to tako, posle ovih aktivnosti vanpartijs­kih u estradi skinuo sam 25 kila kazao je on, da bi Šešelj konstatova­o da onda i on mora hitno da se baci na estradu.

 ??  ?? Zagrljeni:
Šešelj i Mrkonjić
Zagrljeni: Šešelj i Mrkonjić
 ??  ?? Ujedinio ih aligator
Ujedinio ih aligator

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia