Alo!

Dobitnica glavne premije oduševljen­a pogledom iz stana

-

Radojka Bančević, dobitnica stana u naselju Beograd na vodi, glavne premije ovogodišnj­e nagradne igre „Uzmi račun i pobedi”, potpisala je juče ugovor u zgradi Vlade Srbije.

Sedamdeset­ogodišnja Zemunka je juče tokom obilaska svog stana rekla da je i dalje u šoku i da je najviše oduševljen­a pogledom iz svog novog dvosobnog stana.

Zahvaljuje­m se Vladi Republike Srbije što je organizova­la ovu nagradnu igru. Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo, mada, da budem iskrena, i ranije sam dobijala nagrade. Mislim da će mi pred očima zauvek ostati slika kada sam na ekranu videla svoju kovertu - otkriva nam Radojka i dodaje da jedva čeka da stan bude gotov.

Radojka je, inače, poreklom iz Banata i medicinska je sestra u penziji. Kako voli igre na sreću, kaže da je ove godine samo za mesec dana poslala više od 50 koverti.

Juče je potpisan ugovor i sa Vukadinom Božovićem iz Šida, srećnim dobitnikom stana u Novom Beogradu. On je tom prilikom rekao da je srećan što mu se pružila mogućnost da ostvari najveću želju, a to je da pomogne svojoj deci.

Inače, u toku ovogodišnj­eg ciklusa dodeljeno je 11 stanova, 100 automobila i 180 robnih vaučera, a ministar za rad, zapošljava­nje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević izjavio je da očekuje još takvih nagradnih igara.

- Mislim da smo kao Vlada uspeli da podignemo svest građana koliko je važno da se svi zajedno borimo protiv sive ekonomije - rekao je on. S. B.

 ??  ?? Radojka Bančević u novom stanu
Radojka Bančević u novom stanu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia