Alo!

Ne boj se, neću ti ništa, daj mi samo da te vaćarim!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Čačanke su već dva meseca u panici zbog manijaka koji u noćnim satima presreće žene i štipa ih za zadnjicu! Svedočenje devojke koju je zaskočio s leđa kod hotela “Morava“, 2. maja uveče još više je uznemirilo lepši pol, jer je ona otkrila da se manijak šunja kao fantom, dahće i zadiže haljine.

- Stvorio se iza mojih leđa niotkuda… Grubo me je prislonio uz automobil na parkingu hotela. Odmah sam mu dala torbu i mobilni telefon, koji sam držala u ruci, samo da me ne napadne. Međutim, on je počeo uzbuđeno da dahće, govoreći: „Neću ti ništa. Ne boj se ništa. Neću tvoje stvari, pusti me samo da te vaćarim!“Bila sam paralisana od straha!

Nisam imala snage niti da vrištim niti da se branim. On se tada pripio uz mene, zavukao mi ruku ispod kratke haljine i počeo da me dodiruje po butinama - ispričala je devojka posle neprijatno­sti koju je doživela.

U trenutku napada manijak je bio u crnoj jakni sa kapuljačom.

- Visok je oko 175 centimetar­a, ima između 30 i 35 godina i mršav je. Čudno hoda. Zapazila sam da ima neki hendikep, jer nije mogao da trči. Noge su mu pomalo krive - opisala ga je napadnuta Čačanka.

Kako nezvanično saznajemo, policija u Čačku već dva meseca intenzivno traga za ovim manijakom. Potvrđeno je da čudak presreće žene

u noćnim satima i da ordinirao u dva dela grada - kod hotela “Morava“i na Avladžinic­i. Poslednji incident prijavljen je 2. maja uveče, na parkingu kod hotela “Morava“. Posle napada čudak je pobegao ka ulici Svetog Save u Čačku, dok je devojka pozvala policiju i detaljno im opisala kako manijak izgleda.

Pre ovog napada, više žena je prijavilo policiji da ih spopada manijak s kapuljačom i da ih štipa za zadnjicu! Interesant­no je da su sve žene opisale napad na gotovo identičan način.

- Manijak prilazi s leđa. Pripija se uz telo, a onda šakom hvata za zadnjicu ili prstima snažno štipa ispričale su žene u policiji.

Prema rečima našeg sagovornik­a iz istrage, svi napadi bili su identični sve do prvomajski­h praznika, kada je čudak devojci zavukao ruku ispod haljine!

- Napadi su se ponovili, ali se manijak sada oslobodio, pa je devojku dodirivao čak i po butinama. Poslednja žrtva je pomislila da je reč o pljački i odmah mu je dala torbu i mobilni telefon, ali joj je on rekao „da ne želi stvari i novac, već samo da joj dodiruje telo“- navodi naš sagovornik.

On ne isključuje mogućnost da je reč o bolesnoj osobi. Policija je preduzela sve korake i pitanje je trenutaka kada će ga uhapsiti.

- Uzeli smo izjave napadnutih žena i pregledali video-snimke sa nadzornih kamera. Mogu vam reći da smo na osnovu opisa na dobrom tragu - poručuje naš izvor iz istrage.

Čudak presreće žene kod hotela na „Morava“i Avladžinic­i u Čačku !

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia