Alo!

Naša pesma će pobediti i političke malverzaci­je!

očekuje Frontmen grupe „Balkanika“da politika dobar plasman i nada se neće imati uticaja na takmičenje Kontroverz­ni učesnik „Parova“se uplašio da ga se ćerka zauvek odrekla

-

Sanja Ilić i grupa „Balkanika“večeras će predstavit­i Srbiju na Evroviziji, a Ilić ne krije da jedva čekaju da se predstave na velelepnoj bini u Lisabonu.

- Uzbuđeni smo i uradili smo sve što je do nas da Srbiju predstavim­o na pravi način.

Kada znate da ste sve dali i da ste iskoristil­i sve svoje mogućnosti da bude u najboljoj verziji, savest je mirna. Više od toga ne možemo, a šta će se desiti mimo nas i mimo našeg predstavlj­anja, na to već ne mogu da utičem - rekao je Sanja za „Alo!“i dodao:

- Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste to da će nas večerašnji nastup biti zapažen i da je sve na vrhunskom nivou - kaže Sanja, koji je i više nego svestan da osim muzičkog kvaliteta i dobre pesme, na takmičenje i te kako utiče politika.

- Jasno je da niko od nas ne bi želeo da se dese određene malverzaci­je i spoljašnji uticaji koji nisu povezani s muzikom i isključivo su faktori političke karte. Međutim, to su stvari na koje ne možemo uticati i naše je samo da damo sve od sebe. Imamo pesmu u koju verujemo, na kojoj sam toliko dugo radio da sam skoro odustao dok je nisam završio, tako da ima sve elemente onoga što sam zamislio. Pevaćemo savršeno, izgledaćem­o savršeno i lagao bih kada bih rekao da ne očekujem ništa. Očekujem i neskromno kažem da je tako jer uzimam u obzir tim koji imam i ponosan sam na svakog člana ponaosob - ističe frontmen za „Alo!“.

Kako je pre nekoliko dana glavni pevač Mladen Lukić završio u bolnici, Sanja otkriva da je sada sve u redu i da će sastav „Balkanika“u punoj snazi i odličnog zdravlja zablistati na sceni.

- Bogu hvala, Mladen se oseća odlično i povratio je snagu - zaključuje osnivač grupe za „Alo!“.

O. Konatar

 ??  ?? Sanja
Ilić
Sanja Ilić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia