Alo!

POLIO SAM SE KAFOM I NASTAO JE ŠOU!

-

Nakon skoro dve godine, bosanski pevač Halid Bešlić održao je koncert pred prepunom halom Centra „Sava“. Halid je bio odlično raspoložen, a nakon što je izašao da pozdravi pripadnike sedme sile, Bešliću se dogodio mali peh. Pevač je prosuo šolju kafe po sebi, a potom kroz osmeh rekao:

- Kažu da je dobitak i ja se nadam da je tako, videćemo. Najvažnije je da je dobra atmosfera, a malo uzbuđenja nije na pretek - rekao je Halid.

Ipak, pošto se činilo da Bešlić ne oseća ni trunku treme, budući da je samo nekoliko minuta pre izlaska na binu vreme provodio sa rodbinom i prijatelji­ma, pevač kaže da nije baš

tako.

- Ima one pozitivne treme i bolje je da čovek to ima nego da bude nonšalanta­n. Nije lako da pevaš dva-tri sata i da atmosfera bude dobra od početka do kraja, ali zbog prošlih koncerata ovde, znam da ne može da ne bude dobro. Sala je odlična, bina, publika isto, a to je uvek garancija da će biti dobro - kaže Halid.

Budući da se pisalo o tome da je Halid imao problema sa repertoaro­m, pevač kroz osmeh kaže da njegove kolege ponekad izmisle priču o repertoaru da bi se pisalo o tome u medijima.

- Mi to malo zapetljamo, da se nešto kaže, ali i ima istine, jer ne želim da ponavljam identičan repertoar. Prošle godine sam malo drugačije natumbao pesme, ali mi malo izmišljamo kad nas pitate, malo dodamo, da bi svi bili zadovoljni. I mediji i moja malenkost - iskreno kaže Halid.

Pevač je koncert započeo numerom „Dvadesete“nakon čega je usledio gromoglasa­n aplauz, a potom je zapevao i ostale dobro poznate hitove, koji su obeležili njegovu karijeru. Koncertu su prisustvov­ale mnogobrojn­e poznate ličnosti, a u prvim redovima našli su se Marinko Rokvić sa suprugom, Marko Bulat sa suprugom, voditeljka Rada Đurić, Nela Kuburović, Dejan Petrović i mnogi drugi...

T. V.

 ??  ??
 ??  ?? Marinko Roković
sa Halidom
Marinko Roković sa Halidom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia