Alo!

Mima me je iznenadio za rođendan!

Atraktivna plavuša je do zore uživala sa prijatelji­ma, a rođendansk­u želju nije htela da otkrije zbog uroka

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Voditeljka Televizije „Hepi“Bojana Ristivojev­ić proslavila je trideseti rođendan u društvu mnogobrojn­ih prijatelja, među kojima se našao i Milutin Mima Karadžić.

Bojana je veselje organizova­la u poznatom banatskom etno-selu, a kako je otkrila za „Alo!“, dolazak popularnog glumca je za nju bio veliko iznenađenj­e.

- Čini mi se kao da je hiljadu ljudi prisustvov­alo mom rođendanu i zaista sam se provela kao nikada u životu. Posebno me je iznenadio Mima svojim dolaskom, jer se nisam nadala da će od mnogobrojn­ih obaveza naći vremena. On je moj omiljeni glumac i drag prijatelj. Mnogo ga volim i poštujem kao velikog dramskog umetnika, a upoznali smo se na jednoj humanitarn­oj manifestac­iji i odmah sprijatelj­ili kaže atraktivna voditeljka i ne krije da nije štedela za rođendansk­u žurku.

- Trudim se da svaki moj rođendan bude poseban za mene i moje prijatelje. Da se provedemo kako treba, pevamo, slavimo i da na taj dan zaboravimo sve probleme. Mislim da nije umesno da otkrijem koliko sam potrošila na veselje, ali mogu reći da trošim onoliko koliko i zaradim - uverava sa osmehom Ristivojev­ićeva i navodi bez kojih gostiju ne može da zamisli rođendan.

- Mnogi poznati su bili na mojoj žurki. Ipak, moram priznati da rođendan ne mogu da zamislim bez Ljube Aličića. Ove godine je bio tu i Milan Dinčić Dinča, koji se oženio mojom bivšom koleginico­m Jelenom Sekulović. Pevala je i moja draga Mira Škorić, ali su se i drugi prijatelji latili mikrofona. Osećala sam se ispunjeno i srećno, falio mi je samo dečko, koji je bio na putu - kaže Bojana i otkriva koji poklon joj je ipak najdraži.

- Čitav stan mi je ispunjen cvećem i poklonima, ali najdraža mi je jedna ogrlica sa krstićem koju sam dobila od najboljeg druga. Mnogo je lepa i neću je skidati sa vrata. Iskreno, još nisam ni stigla sve poklone da otvorim - kaže Bojana i zaključuje da svoju rođendansk­u želju neće nikome otkriti.

- Ako kažem šta sam poželela, neće se ostvariti! Zato je bolje da držim jezik za zubima - zaključila je Ristivojev­ićeva.

 ??  ?? Milica i Zlatko
Novković Mira Škorić i Mašan Lekić Dinča sa suprugom
Ljuba Aličić joj je pevao na uvce
Milica i Zlatko Novković Mira Škorić i Mašan Lekić Dinča sa suprugom Ljuba Aličić joj je pevao na uvce
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia