Alo!

Mina se uvukla u Đeksonov krevet

„Ne znam kada si legla, kada si se ušunjala! Rekao sam ti milion puta, nemoj to da radiš“, besneo je Đekson

-

Mina Vrbaški odlučila je da na sve načine povrati bivšeg dečka Nemanju Đerića Đeksona, pa se u toku prethodne noći krijući ušunjala u njegov krevet obučena samo u donji veš.

Naime, njih dvoje izabrani su za ovonedeljn­e potrčke zbog čega borave u istoj sobi, a Mina je sačekala da Đeksona uhvati čvrst san da bi se potom ušunjala pored njega i grlila ga celu noć. Ovakav njen potez najviše je pogodio Đeksonovu devojku Andrijanu Radonjić, koja je za sve saznala tek ujutro. Nedugo posle saznanja da joj je dečko celu noć spavao pored bivše devojke, Radonjićev­a je satima plakala, što je dodatno izrevoltir­alo

Đeksona da se obračuna sa Minom.

- Ništa ne bi bilo tako da je Andrijana legla tu pored mene. Šta bi ti, zagrlila i mene i nju? Pričala si da sam ti dozvolio. Jesi li ti normalna? Alo, ja ne znam kada si ti legla pored mene! U toku noći sam osetio, ali ne znam kada si legla, kada si se ušunjala! Rekao sam ti milion puta, nemoj to da radiš - govorio je Đekson.

Mina je objašnjava­la reperu da nije želela da povredi Andrijanu i da se tako ponela isključivo jer joj stalo do njihove ljubavne romanse, ali on nije želeo da je sasluša.

- Svaka čast! Evo ti ruka! Svaka ti čast za sve!

Znači, svaka čast, bukvalno treba da ti se dive sve ribe kakvo si govno! Kunem ti se! Svaka čast!

Ti i ja više ne pričamo.

Ne blejim pored tebe zato što si mnogo bezobrazna prema slabijima od sebe! Ti Andrijani pričaš za kafu, za ovo, za ono što je privatno, samo da bi je povredila. Šta ti je ona uradila? Gadiš mi se urlao je Đekson da bi se potom odvojio od Mine koja je bezuspešno pokušavala da ga dozove.

O. Konatar

 ??  ?? Nekad su se voleli:
Mina i Đekson Haos u vili „Parova“
Nekad su se voleli: Mina i Đekson Haos u vili „Parova“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia