Alo!

SAŠA KUPIO KOMPJUTERE I KLIME

-

Popularni pevač Saša Matić održao je 8. i 9. marta koncerte u beogradsko­j „Štark areni“, a deo prihoda donirao je dečjem odeljenju u Institutu za onkologiju u Beogradu.

Saša je sa svojim saradnicim­a posetio Institut, a nakon razgovora sa direktorom, prof. dr. Radanom Džodićem, donirao je deci nove kompjutere i klime.

- Kada smo prošli put imali koncert, ja sam donirao školi za slepe i slabovide, koju sam i pohađao. Ovoga puta, rešio sam da to bude dečje odeljenje za onkologiju - da tim mladim i velikim ljudima olakšamo boravak ovde i da što pre izađu i započnu nov život. Mi smo donirali dva kompjutera, klime, aparat za praćenje vitalnih funkcija,

PVC paravane. Nadam se da nisam nešto zaboravio. U svakom slučaju, meni je puno srce kad mogu bar delom da doprinesem i učinim život nekome srećnijim - rekao je pevač i dodao:

- Koliko se bavim ovim poslom, mene vole sve generacije, što se kaže od sedam do 77 godina. Međutim, kad shvatite da vas deca posebno vole i da poštuju i uvažavaju ono što radite, onda je to zaista najveće bogatstvo. Sa svojim timom sam donirao sve ovo, nisam ni sa kim kontaktira­o. Hteo sam da mi to uradimo za njih - rekao je Matić.

Inače, ovo nije prvi put da popularni pevač pomaže i učestvuje u humanitarn­im akcijama, pa je osim ove, pomogao i domu u Sremčici, u saradnji sa Ministarst­vom omladine i sporta. T. V.

„Puno mi je srce kad mogu bar jednim delom da doprinesem i učinim život nekome srećnijim“,

kaže pevač za „Alo!“

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia