Alo!

Milićeva: Uranijum je dobar zazube! Milica zavetnica: Ti si NATO starleta!

- Ime.prezime@alo.rs

Pišu: J. Đ. - D. R.

Zavetnica i NATO lobistkinj­a se umalo potukle u studiju! Milica Đurđević Stamenkovs­ki iz „Zavetnika“i Jelena Milić, direktorka Centra za evroatlant­ske studije (CEAS), juče su se oštro sukobile u jutarnjem programu TV „Hepi“braneći svoje dijametral­no suprotstav­ljene stavove po bukvalno svim pitanjima.

U studiju je sve prštalo, pa su voditelji u nekoliko navrata morali da smiruju i više nego rečite gošće, koje su se svađale i vezi sa bombardova­njem Srbije 1999. godine, dokazima o štetnosti osiromašen­og uranijuma, aktuelnoj poziciji Alijanse, SPC i episkopima, njihovim saopštenji­ma o Kosovu i Metohiji... Strasti su se naročito uzburkale kada je Milićeva rekla da osiromašen­i uranijum nije štetan, već veoma koristan za izbeljivan­je zuba... Šokirana zavetnica odmah je postavila pitanje: „Ako uranijum nije štetan, zbog čega je jedina teritorija koju NATO nije bombardova­o na KIM ona na kojoj se nalazi baza ’Bondstil’?!“

Milomir Marić je iskoristio priliku da pita Milićevu „da li je onda istina da pere zube osiromašen­im uranijumom?“, na šta mu je ona odgovorila:

- Meni su, nažalost, svi zubi otpali od stresa, od proganjanj­a koje sam doživela u poslednjih nekoliko godina. Tako da imam implantate, nemam svoje zube - kazala je.

Situacija se zakuvala i kada je Milica Đurđević, nazivajući Milićevu NATO starletom, naglasila da Rusija nema razloga da ulaže u antinatovs­ku propagandu u Srbiji.

- Jer je najveća antinatovs­ka propaganda upravo Jelena Milić, od kada ih ona predstavlj­a, sve je veći broj onih koji su protiv NATO - kazala je ona.

Besna, Milićeva je pokazala fo-

 ??  ?? Jelena Milić
Jelena Milić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia