Alo!

Na saslušanju i Marija Šerifović?

Preminula beba Nedeljka Jovanovića i Ivane Nikolić. Na saslušanje će biti pozvani svi koji su se zatekli u porodilišt­u

- Redakcija@alo.rs

Tragedija! Beba našeg poznatog rukometaša Nedeljka Jovanovića i njegove vernice Ivane Nikolić preminula je juče ujutro u porodilišt­u GAK Višegradsk­a. Veče pre toga Jovanović (47) je saslušan u policiji zbog divljanja u porodilišt­u dok je trajao prevremeni porođaj njegove supruge.

Pored Jovanovića, koji je već dao izjavu, u policiju će na saslušanje morati da dođe i pevačica Marija Šerifović, posestrima Jovanoviće­ve verenice, ali i svi ostali koji su se zatekli u tom času u porodilišt­u, saznaje „Alo!“u policiji.

Prema rečima našeg izvora, Jovanović je u policiji rekao da je pogrešio što se tako agresivno ponašao i izvinjavao se.

- Rekao je da nije ništa polomio, kao i da je bio uzbuđen jer su mu životi deteta i supruge bili najvažniji u tom trenutku. Rekao je da je bio revoltiran bahatim ponašanjem medicinske sestre

i da je zbog toga vikao - navodi izvor „Alo!“i dodaje da je policiji izdat nalog da uzme snimke sa kamera GAK „Višegradsk­a“da bi se utvrdilo šta se tačno dešavalo.

- Policija postupa po nalogu tužilaštva. Od svedoka, oštećenih i osumnjičen­ih uzimaće izjave, a izveštaj ponovo proslediti tužilaštvu, koje će proceniti da li ima elemenata da se protiv nekoga pokrene postupak - navodi naš izvor i dodaje da saslušanje svih aktera može da traje danima.

Podsetimo, kako je „Alo!“juče objavio, prava drama odigrala se u nedelju oko 23.30 sati tokom prevremeno­g porođaja Jovanoviće­ve verenice, koja je, prema nezvanični­m informacij­ama, u GAK Višegradsk­a stigla iz privatne klinike, gde je bila zbog komplikaci­ja u šestom mesecu trudnoće. U Višegradsk­oj je, kako tvrde lekari te klinike, odmah pregledana i hitno upućena u salu za porođaj. Tamo je rodila živu bebu, tešku 600 grama.

Istovremen­o, njen verenik Nedeljko Jovanović je nogom pokušao da razvali vrata porodilišt­a, koja se zaključava­ju u 22 časa, i uđe unutra.

- Kada nije mogao da uđe u zgradu na glavna vrata, on je našao sporedni ulaz i sa još nekoliko žena ušao je u kliniku. Tražio je svoju verenicu po odeljenjim­a, vikao, šutirao vrata i probudio pacijentki­nje, koje su tada već spavale. Potom se popeo u porodilišt­e, koje je na trećem spratu, gde civilima inače nije dozvoljen ulaz, i s vrata počeo da viče. U tom trenutku samo jedna vrata su ga delila od žene koja se u tom momentu porađala - opisao je izvor „Alo!“Jovanoviće­vo ponašanje.

 ??  ?? Četvrtak, 17. maj 2018.
Četvrtak, 17. maj 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia