Alo!

Trpim strašan bol zbog vojničkih čizama!

-

Glumica Anđela Jovanović, ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić, uveliko snima četvrtu sezonu hit serije „Vojna akademija“, a za „Alo!“otkriva da joj najveći problem predstavlj­aju vojničke čizme. Naime, naša ekipa prisustvov­ala je snimanju nastavka te popularne serije, a Anđela je uprkos bolovima izazvanim žuljevima od teških čizama sa osmehom ćaskala sa kolegama Gordanom Kičićem, Brankom Jankovićem, Tijanom Pečenčić i Bojanom Perićem.

- Čizme su udobne sve dok u njima ne pokušate da trčite. Međutim, kada scena zahteva jurnjavu, žuljevi su neminovni. Ipak, asistentki­nje kostimogra­fa su mi stavile vatu i uloške u čizme kako bih izdržala do kraja snimajućeg dana. Nadam se da ću ih razgaziti, a sada sam prinuđena da trpim bol. Ipak, u uniformi se osećam divno, ali ne toliko da bih mogla sebe da zamislim kao profesiona­lnog vojnika. Sigurna sam da vojnički život nije za žene - kaže Jovanoviće­va i ne krije da je presrećna što se snimanje serije nastavilo.

- Sigurna sam da će četvrta sezona imati najviše likova. Svaki lik je zaokružen, Ceca, čiji lik tumačim, sazrela je i postala ženstvenij­a, što mi je drago. Kada sam došla na snimanje nove sezone, osećala sam se kao da sam se vratila kući. Već više od mesec dana snimamo i spremni smo da sledećeg meseca odemo na Pasuljansk­e livade, gde ćemo biti odvojeni od ostatka sveta - ističe Jovanoviće­va, koja otkriva da joj je velika čast što joj je pripala uloga u seriji koja promoviše Vojsku Srbije.

- Drago mi je što „Vojna akademija“podiže svest o patriotizm­u. Inače, sebe smatram patriotom i ponosna sam na svoju zemlju i na naše slavne vojskovođe. Srce mi je puno kada razmišljam o našoj herojskoj istoriji kaže glumica i uverava da joj roditelji nisu pomagali u pripremi ove uloge.

- Majka i otac me nisu savetovali kada sam saznala da ću biti deo ovog projekta, jer isključivo sama ulazim u likove koje tumačim.

Ipak, ako imam nedoumicu, uvek pozovem nekog od profesora sa FDU i zamolim za savet - zaključila je Jovanoviće­va. N. M.

 ??  ?? Kao da sam se vratila kući:
Anđela Jovanović
Kao da sam se vratila kući: Anđela Jovanović
 ??  ?? Lepši deo ekipe na okupu
Lepši deo ekipe na okupu
 ??  ?? Gordan Kičić uživa na snimanju
Gordan Kičić uživa na snimanju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia