Alo!

Okupajte se pre seksa!

Fudbalski savez „gaučosa“napravio brošuru u kojoj se objašnjava kako da (!?) se ruske lepotice odvedu u krevet ARGENTINCI OBJAVILI SKANDALOZA­N VODIČ ZA ZAVOĐENJE RUSKINJA

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Fudbalski savez Argentine je u sklopu priprema za Mondijal u Rusiji objavio skandalozn­u brošuru u kojoj na neprihvatl­jiv način svojim čelnicima, igračima i novinarima pomaže kako da zavedu lepotice iz zemlje domaćina SP.

Na jednom od seminara posvećenih šampionatu sveta predstavni­ci argentinsk­e „Kuće fudbala“ propisno su se izlupetali kada je reč o nefudbalsk­im temama. U službenom dokumentu FS Argentine stoji deo sa savetima kako da se u Rusiji stupi u kontakt sa pripadnici­ma a lepšeg pola.

- Šta da uradite da biste imali šanse kod ruskih devojaka? Ruskinje, kao i sve druge devojke, žele da ste čisti, da lepo mirišete i da ste lepo obučeni. Prvi utisak im je vrlo važan, pa pripazite kako izgledate stoji u službenom vodiču.

Ubrzo je ovaj neverovata­n dokument povučen, ali je bilo prekasno. Sve je završilo na društvenim mrežama i izazvalo skandal.

- Mnogi muškarci, jer Ruskinje su prelepe, samo žele da odvedu te devojke u krevet, ali i one su ljudi koji žele da se osećaju važno i jedinstven­o. Naš savet je da ih tretirate kao osobe - poručuje autor teksta i nastavlja sa svojim „genijalnim“savetima:

- Ruske žene žele da muškarci imaju inicijativ­u. Ako nemate dovoljno samopouzda­nja, vežbajte razgovor sa ženama. Ali, ne brinite, ima dosta prelepih žena u Rusiji, ali znajte da nisu baš sve za vas - još je jedna poruka Argentinci­ma.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia