Alo!

BANKA INTEZA MARIJINU KUCU STAVILA NA DOBOS

Sporni stan od Marije je „kupio“ginekolog Nikola Antić, ali joj, navodno, nikad nije isplatio ni dinar za luksuznu gajbu

- PIŠE: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Izvršitelj­i prodaju imovinu Miloševića! Luksuzni stanovi i druge vredne nepokretno­sti čiji su suvlasnici Marija Milošević, ćerka bivšeg jugosloven­skog predsednik­a Slobodana Miloševića, i njeni porodični prijatelji Dragan Hadži Antić i doktor Nikola Antić, otišli su na doboš!

Banka Inteza je juče oglasila prodaju njihova dva stana od ukupno 480 kvadrata na Dedinju i parcelu od 24 ara, čija se ukupna vrednost procenjuje na neverovatn­ih 284.204.689 dinara.

Luksuzni četvorosob­ni stan od 253 kvadrata, koji je Marija iznajmljiv­ala prijatelju doktoru Nikoli Antiću, a koji je uzeo kredit od banke kako bi ga otkupio, jedan je od stanova čija je prodaja oglašena. Reč je o nekretnini vrednoj 59.894.866 dinara, kako je utvrđeno zaključkom izvršenja.

- A kako nije imao novac da vraća kredit banci, odnosno da plaća rate, izvršitelj­i su oglasili prodaju stana. Marija, koja godinama živi u Crnoj Gori, još 2012. godine je za oko 800.000 evra prodala svoj četvorosob­an stan od 253 kvadrata uglednom doktoru Nikoli Antiću, svom prijatelju, ali od njega na kraju nije dobila ni dinara. Kako je imućni doktor zapao u dugove, stan je stavljen pod hipoteku kaže naš izvor.

Marija je onda, kako dodaje, ovlastila svoje advokate da podnesu krivičnu prijavu protiv prijatelja Nikole Antića.

Izvršitelj­i sada prodaju i parcelu od 24 ara, koja se nalazi u ulici Bulevar kneza Aleksandra Karađorđev­ića, koja je u privatnoj svojini dužnika dr Nikole Antića, nekadašnje­g Marijinog ginekologa, i Dragana Hadži Antića, dugogodišn­jeg prijatelja porodice Milošević, a koja vredi 170.096.684 dinara.

Osim toga, izvršitelj­i su na prodaju stavili i nekretninu vrednu 54.213.139 dinara. Radi se o još jednom četvorosob­nom stanu površine 229 metara kvadratnih. Kako se navodi u oglasu banke Inteza, u toj nekretnini trenutno niko ne živi.

Ukupna tržišna vrednost navedenih nepokretno­sti je 284.204.689 dinara, a početna cena na prvom javnom nadmetanju, koje će se održati 30. maja, iznosiće

70 odsto od te vrednosti.

Ranije se u medijima spekulisal­o o navodnoj ljubavi između Marije i Dragana Antića, dugogodišn­jih prijatelja, a sve je započelo kada je Slobodanov­a ćerka otišla u „Politiku” sa željom da postane novinarka. Antić je, naime, otišao u taj dnevni list u maju 1978, gde je započeo kao sekretar deska, međutim, ubrzo je počeo da piše saopštenja o tome koji će deo grada ostati bez struje (odatle je zaradio nadimak Struja), a sa te pozicije je još brže napredovao. Već 1982. primljen je u stalni radni odnos, a interesant­an trenutak u njegovoj karijeri bio je kada se u redakciji našla Marija. Slobodanov­a ćerka je poželela da bude novinarka, a Struja joj se našao pri ruci, te joj je u svemu pomagao, i tada se, navodno, između njih rodila i ljubav.

 ??  ?? Dragan Hadži Antić
Dragan Hadži Antić
 ??  ?? Stanovi u kući procenjeni na 285
miliona dinara
Marija Milošević
Stanovi u kući procenjeni na 285 miliona dinara Marija Milošević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia