Alo!

Malo cupka, malo ljubi dečka

Pevačica je ispijala kafu sa dečkom u jednom kafiću u centru grada, a golupčići nisu krili zaljubljen­e poglede

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Pevačica Nevena Božović oduvek se trudila da privatni život drži što dalje od očiju javnosti, a to načelo strogo poštuje otkako se upustila u romansu sa Nikolom Ivanovićem, privatnim preduzetni­kom i pilotom iz Budve.

To pravilo Nevena je svojevreme­no prekršila samo jednom, kada je za „Alo!“potvrdila da je u vezi sa zgodnim Budvaninom, a nakon toga se mesecima nije pojavljiva­la sa dečkom. Međutim, paparaco „Alo!“uspeo je da ih slika u jednom kafiću u centru Beograda, dok su razmenjiva­li zaljubljen­e poglede i poljupce.

- Nevena je došla sa dečkom na piće i seli su za jedan sto u bašti kafića, odmah pored ulaza. Dok su čekali da im konobar donese piće, Nevena i Nikola su opušteno ćaskali, a svako ko se u tom trenutku zatekao blizu njih mogao je da primeti zaljubljen­e poglede golupčića - kaže naš izvor, koji se zatekao na licu mesta, i objašnjava da je uživanje para prekinula poruka koju je pevačica dobila.

- U jednom trenutku Nevena je uzela telefon i pročitala poruku koju je primila, a čiji joj je sadržaj vidno pokvario raspoložen­je. Umesto da uživa u popodnevno­m suncu sa dečkom, Nevena se do odlaska osvrtala oko sebe i nervozno cupkala. Tek poneki poljubac njenog dragog Nikole vraćao joj je osmeh na lice, a onda bi koji sekund kasnije nastavila po starom kaže naš izvor i dodaje: - Kako nije bilo izgleda da se njeno raspoložen­je popravi, Nikola je pozvao konobara i platio račun. Odmah potom golupčići su ustali od stola i krenuli dalje.

Podsetimo, Božovićeva je u junu prošle godine u Crnoj Gori upoznala Nikolu Ivanovića, i to baš u kafiću u Budvi čiji je on vlasnik. Osim što ima privatni biznis, atraktivni Crnogorac je po zanimanju pilot u crnogorsko­j avio-kompaniji.

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se dešava i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o svom emotivnom životu, a što se tiče svih prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantoval­a i nema potrebe da se oko toga pravi velika fama - rekla je svojevreme­no Nevena ekskluzivn­o za

„Alo!“.

Veza sa Nikolom je dragocena i zaista sam srećna Nevena Božović

 ??  ?? Opušteno ćaskali dok nije stigla poruka:
Nevena i Nikola
Opušteno ćaskali dok nije stigla poruka: Nevena i Nikola

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia