Alo!

BIĆU BOGATI BIZNISMEN!

-

Stefan Đurić Rasta promovisao je novi album, a još važniji razlog za proslavu koju je priredio bio je to što je njegova produkcijs­ka kuća „Balkaton“, posle prevare koju je reper doživeo od saradnika, ponovo u funkciji. Rasta je uprkos velikom finansijsk­om gubitku koji je pretrpeo prezadovol­jan ishodom i najavljuje da će uskoro postati bogati biznismen!

- Imali smo različitih problema u rastu firme, nepredviđe­ne situacije koje su kočile rad. Danas je dan kada smo pravno uspeli da isteramo sve do kraja i da postanemo slobodna jedinica. Od sinoć svi slavimo, presrećni smo. I pre sam bio biznismen, ali sad ću biti bogati biznismen! Krvavo zarađene pare trošiću na lep provod - kaže za „Alo!“Rasta i otkriva zašto mu je pesma „Mama“najdraža:

- Dosad sam mislio da ne mogu da budem zadovoljan svime, a sada konačno jesam i jedva čekam nove projekte. Pesma „Mama” je najemotivn­ija koju sam dosad uradio. Nisam imao toliko biografski­h pesama, obično su narativne, imaju neku foru. Ovo je prva koja je baš biografska i zato mi je posebna.

Ponovo duet sa suprugom Anom Nikolić?

- Nikada ništa nismo silili, sve smo radili jer smo želeli, jer smo hteli, tako da čim bude neka stvar koju budemo želeli da snimimo - biće i dueta - kaže Rasta i dodaje da bi mogao da snimi duet i sa nekim narodnjako­m, ali da to ne zavisi od muzičkog pravca, već od poklapanja energija, a sada najviše razmišlja o svom koncertu u „Štark areni“15. septembra.

- Logična stvar je bila da se koncert u „Areni“desi ranije, ali zbog mnogo projekata biće 15. septembra. Mislim da će to biti najveći spektakl, koji će ličiti na prave, na one zapadne - uveren je reper.

Za kraj smo pitali Rastu hoće li da promeni frizuru i boju kose ako bude bilo povoda, s obzirom na to da se posle rođenja ćerke Tare ošišao na ćelavo.

- Možda bih se ofarbao, ali dredove ne bih menjao. To sam ja, to je moj život - zaključio je muzičar.

T. Veličković

 ??  ?? „Krvavo zarađene pare trošiću na
lep provod“
„Krvavo zarađene pare trošiću na lep provod“
 ??  ??
 ??  ?? Podržala kolegu:
Elena Kitić
Podržala kolegu: Elena Kitić
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia