Alo!

Trebalo je da Luna ide na fakultet, a ne u rijaliti!

- Piše: N. MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Denser Baki B3 rijalitije ne prati otkako je, pre desetak godina, poslednji put učestvovao u tom tipu programa, ali kaže da je posredstvo­m tabloida dobro informisan o dešavanjim­a u „Zadruzi“, ali i o detaljima Luninog ljubavnog života. U razgovoru za „Alo!“Baki ističe da su Anabela i Gagi napravili kardinalnu grešku kada su pustili Lunu da uđe u „Zadrugu“i da će mladu blogerku etiketa rasturačic­e brakova zauvek pratiti.

- Pitanje je da li će Luna uspeti da iskoristi ovu vrstu medijske pažnje na najbolji način, ali ono u šta sam siguran jeste da su roditelji morali drugačije da je posavetuju. Instrukcij­e su bitne, bilo roditeljsk­e, bilo prijateljs­ke, jer nije sve u ljubavi. Luni će etiketa rasturačic­e brakova zauvek ostati, a to joj nikako ne treba - kaže na početku razgovora za „Alo!“denser Baki B3, Lunin brat od strica.

- Trebalo je prvo da završi fakultet, da se nečim bavi, nešto da radi, ali je preskočila banderu, da se tako izrazim. Roditelji su morali drugačije da je savetuju, a ne da je šalju u rijaliti. Moja ćerka Anđela studira arapski jezik, ali je izuzetno talentovan­a za pevanje. Zabranio sam joj da se medijski eksponira, a tek kada završi fakultet i dobije sertifikat, zaposliću je i ima da živi kao kraljica. Ako hoće, pevanjem može uvek da se bavi iz hobija i tu će joj tata pomoći - kaže Baki i dodaje da mnogi poznati roditelji razmišljaj­u poput njega.

- Imate primer Elene Kitić i Anastasije Ražnatović, obe pevaju sjajno, ali njihovi roditelji znaju da ne mogu tek tako da bace dete u vatru, jer će izgoreti - kazao je Baki i dodao da nikada ne bi pustio ćerku u rijaliti.

- Nije poenta da je ne bih pustio, već da sam je tako vaspitao da i ne pomišlja da uđe u rijaliti. U suprotnom, uhvatio bih je za uši i rekao: „Mrš, bre, ne može. Ja sam te napravio i ja ti dajem instrukcij­e“istakao je Baki na kraju.

Luni će etiketa rasturačic­e brakova zauvek ostati, a to joj nikako ne treba

 ??  ??
 ??  ?? Kitić i Anastasija Ražnatović pevaju „Elena
ne mogu sjajno, ali njihovi roditelji znaju da
izgoreti“tek tako da bace dete u vatru, jer će
Kitić i Anastasija Ražnatović pevaju „Elena ne mogu sjajno, ali njihovi roditelji znaju da izgoreti“tek tako da bace dete u vatru, jer će

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia