Alo!

Novak, Inter, pa Mančester

U Rimu, sutra SMS uživao s devojkom na mastersu po svemu sudeći, igra ključni meč protiv Intera, a onda, evra sledi selidba na „Old traford” za 90 miliona

- Konstantin.radulovic@alo.rs

Konstantin RADULOVIĆ

Transfer Sergeja Milinković­a Savića za 90 miliona evra u Mančester junajted, kako tvrde engleski mediji, praktično je gotova stvar, ali srpski reprezenta­tivac trenutno ne razmišlja o tome. Razlog je taj što popularni SMS dok se ne preseli na „Old traford” ima zgusnut raspored.

Fudbaler Lacija je ovih dana redovan gost na mečevima Novaka Đokovića na mastersu u Rimu, gde je i uslikan u društvu devojke Natalije Ilić. Njih dvojica, inače, gaje veliko poštovanje jedan prema drugom, pa je tako najbolji srpski teniser prošle godine izjavio da mu je Sergej omiljeni fudbaler i da ne razume zašto ga nema u reprezenta­ciji tokom mečeva kvalifikac­ija. Tada je Nole iskoristio slobodno vreme da pogleda jedan

Sergejov meč, a sada je situacija obrnuta, pa je Đoković bio na terenu, a Milinković Savić na tribinama.

Najtraženi­ji srpski fudbaler će svoju utakmicu odigrati sutra (20.45), kad na „Olimpiko” dolazi Inter, i taj duel će direktno odlučiti koja ekipa će se plasirati u Ligu šampiona naredne godine. Rimljani imaju tri boda više i u daleko su povoljnijo­j situaciji.

Tek kad taj duel prođe, reprezenta­tivac

Srbije će, po rečima svog menadžera Mateje Kežmana, početi da razmišlja o tome gde će nastaviti karijeru.

- Interesova­nje za Sergeja je ogromno, ali o tome ne želimo sada da pričamo. Lacio ovog vikenda ima izuzetno važnu utakmicu protiv Intera i nema nikakvog smisla govoriti o transferu. Svi mi, a pre svega Miliković Savić, koncentris­ani smo isključivo na obaveze u Laciju kaže Kežman.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia