Alo!

Ovo je tim Srbije za Svetsko prvenstvo u Rusiji!

-

Iako selektor

Mladen Krstajić i dalje ne otkriva koje će fudbalere povesti na svetsko prvenstvo u Rusiju.

„Alo!“ekskluzivn­o otkriva spisak naših reprezenta­tivaca koji će oduševiti svakog iskrenog ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu!

Na Krstajićev­om spisku našla su se proverena i slavna imena, koja garantuju visok plasman „orlova“, navodi naš izvor iz FSS-A.

Na spisku su golmani Petar Borota (iz faze dok je igrao za Čelsi), Dragan Pantelić (iz doba kada je branio za Radnički iz Niša) i Ivica Kralj (onaj iz utakmica protiv Njukasla 2003), igrači odbrane Nemanja Vidić (ne onaj sa SP u Južnoj Africi, daleko bilo), bekovski tandem Predrag Spasić i Vujadin Stanojkovi­ć (iz perioda Ivice Osima), Dragiša Binić (iz perioda kada je kao od šale mogao da pretrči Karla Luisa i ekipu), Siniša Mihajlović (iz vremena Lacija), kao i provereni Mladen Krstajić (čist nepotizam!). Na sredini terena biće Vladimir Jugović (pre nego što je osedeo), Albert Nađ (onaj koji je 1994. uzeo duplu krunu sa Partiza- nom), Dragan Džajić (iz bilo kojeg perioda), Dejan Stanković (isti slučaj), Dragan Stojković Piksi (bilo koji, samo ne onaj iz Olimpika), Saša Ilić (bilo koji, ali barem desetak godina mlađi od ovog), Veljko Paunović (radi ispravljan­ja istorijske nepravde) i Dejan Rambo Petković

(isti slučaj kao i sa Paunovićem, ali još drastičnij­i). Što se špica tiče, tu su Savo Milošević (objašnjenj­e nepotrebno), Predrag Mijatović (onaj iz vremena pre prečke!) i Mateja Kežman (pre faze čudnih kartona). Nezvanično, na spisku će se naći još nekoliko talentovan­ih fudbalera, a spekuliše se da bi među njima mogli da budu Vladan Lukić (pre meča sa Austrijom u Beču), Miodrag Belodedić (ako mu srede papire), te njima slični igrači po profilu.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia