Alo!

UBIO MLADIĆA POSLE SVAĐE ZBOG DEVOJKE

- Pišu: E. S. - M. I. redakcija@alo.rs

Marko Sikirica (20) uhapšen je zbog sumnje da je, nakon svađe zbog devojke, nožem ubio Željka Pantelića (23) u dvorištu OŠ „Svetozar Marković Toza“u Novom Sadu. Policija je, osim Sikirice, uhapsila i njegovog druga Miloša Stankovića (21) zbog sumnje da nije prijavio zločin, kojem je svedočio.

Kako saznajemo, sukob između trojice mladića je izbio zbog tinejdžerk­e koja je bila u vezi sa ubijenim Pantelićem, ali i sa osumnjičen­im Stankoviće­m. - Željko je bio u vezi sa devojkom (16) i saznao je da ga ona vara sa Milošem Stankoviće­m, koji mu je prijatelj. U petak po podne je došao kod devojke i počeo raspravu sa njom, nakon što je u njenom mobilnom našao poruke koje je ona razmenjiva­la sa Stankoviće­m. Dok su se raspravlja­li, devojka je skočila kroz prozor u sutenu i povredila petu, a Željzakaza­o nak“sa suparnikom Stankoviće­m - objašnjava naš sa- govornik.

Pantelić i Stanković su se oko 20.30 našli u dvorištu OŠ „Svetozar Marković Toza“u Ulici Janka Čmelika, a Stanković je poveo i svog druga Marka Sikiricu. - Željko je pitao Stankovića zbog čega je bio sa njegovom devojkom. Tada se u priču umešao Sikirica, uz komentar: „Šta se nerviraš, brate. Nju je je*ao ko je hteo i ne treba sa bratom da se svađaš zbog jedne obične ku*ve“- prepričava naš sagovornik šta je prethodilo ubistvu. Prema njegovim rečima, Pantelić je pobesneo kada mu je Sikirica uvredio devojku, pa ga je udario pesnicom u lice.

- Počela je tuča i Sikirica je izvadio nož koji je imao kod sebe. Zario je sečivo dva puta u grudi Panteliću. On se srušio na pod, a krv je počela da šiklja.

Sikirica i Stanko- vić su tada pobegli i ostavili teško ranjenog Željka - kaže izvor „Alo!“i dodaje da su mladića u lokvi krvi pronašli prolaznici, koji su obavestili policiju i Hitnu pomoć.

- Povređeni Željko je prevezen u KC u Novom Sadu, ali je ubrzo po prijemu preminuo. Policija je odmah po dolasku na lice mesta pregledala snimak sa školske sigurnosne kamere, koja je zabeležila ubistvo. Osumnjičen­i su ubrzo identifiko­vani i uhapšeni - kaže sagovornik.

Kako nezvanično saznajemo, Sikirica i Stanković su najpre negirali da imaju bilo kakve veze sa ubistvom Pantelića, ali su pritisnuti dokazima na kraju priznali i objasnili šta je prethodilo krvavom obračunu.

 ??  ?? Zločin se dogodio OŠ „Svetozar Marković Toza“
Zločin se dogodio OŠ „Svetozar Marković Toza“
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia