Alo!

VUK KOSTIĆ USPANIČEN POSLE NESREĆE

POZNATI GLUMAC OBORIO MOTOCIKLIS­TU U BEOGRADU Kostić nije poštovao pravo prvenstva i udario je svojim džipom mladića Luku Vasića (24)

- Piše: ENIS SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Glumac Vuk Kostić (39) udario je svojim džipom „micubiši pajero“motociklis­tu Luku Vasića (24), koji, na svu sreću, nije teže povređen. Nezgoda se dogodila u petak oko 22 časa na raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Tome Maksimović­a u Beogradu. Vozač mopeda „pjađo“je preventivn­o prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari konstatova­li lakše povrede, saznaje „Alo!“.

Kako saznajemo, do nezgode je došlo kada je Kostić pokušavao da skrene iz Vojislava Ilića u ulicu Tome Maksimović­a, ne propuštaju­ći motocikl koji mu je dolazio iz suprotnog smera. Kako se sumnja, Kostić je prednjim delom džipa zakačio zadnji deo motocikla, nakon čega je Luka pao. Sreća u nesreći je što Kostić nije vozio brzo i što je vozač mopeda imao kacigu.

Prema rečima našeg sagovornik­a bliskom istrazi, Kostić je odmah nakon nezgode istrčao, pomogao Luki da ustane i izvinjavao mu se.

- Dok je Kostić pomagao povređenom motociklis­ti Luki da ustane, on je pitao glumca što ga je udario. „Šta ovo bi, čoveče, što me udari. Ti si skretao, a ja išao pravo, imao sam prvenstvo u odnosu na tebe“- rekao je povređeni mladić glumcu.

Vidno uznemireni glumac se izvinjavao povređenom motociklis­ti i pitao ga da li se oseća dobro, a onda mu je rekao da ga uopšte nije primetio i da ga je slučajno udario - objašnjava naš dobro obavešten sagovornik.

Prema njegovim rečima, usledio je poziv Hitnoj pomoći i policajcim­a, koji su obavili uviđaj i uzeli izjave učesnika i svedoka udesa.

- Tokom policijsko­g uviđaja Kostić je sarađivao s policajcim­a i neprestano se raspitivao u kakvom je stanju povređeni motociklis­ta. Glumac je napisao i pismenu izjavu, u kojoj je opisao kako je došlo do udesa. Urađen je i alko-test obojici učesnika, kojim je utvrđeno da je Kostić imao malu količinu alkohola u krvi. Nakon završenog uviđaja policijski izveštaj je prosleđen i, kako se sumnja, utvrđena je Kostićeva odgovornos­t, pa će se protiv njega pokrenuti postupak - rekao je naš sagovornik.

Tokom jučerašnje­g dana glumac Vuk

Kostić se nije javljao na telefon, tako da smo ostali uskraćeni za njegov komentar u vezi sa nezgodom.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia