Alo!

Teram ćerku da plače u falšu!

Pevačica tvrdi da naslednici nikada neće dopustiti da se profesiona­lno bavi pevanjem

- piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

„Bojan i je ćemo uskoro krstiti ćerku i sv„ napraviti

adbu“

Iako se porodila pre samo dva meseca, pevačica Mia Borisavlje­vić već je odlučila da svojoj ćerki Emi ne dopusti da jednog dana krene njenim stopama, a za „Alo!“šta preduzima da do toga ne bi došlo.

- Ćerki ne dam da pevuši, jer joj nikada neću dopustiti da bude pevačica. Teram je da plače u falšu - kaže sa osmehom Mia i uverava da nije sigurna kako bi se starala o malenoj Emi bez pomoći majke Lidije.

- Moja mama uvek čuva bebu kada Bojan i ja nismo kod kuće. Lidija se preselila iz Valjeva u Beograd još pred kraj moje trudnoće i to se pokazalo kao odličan potez. Ona toliko uživa dok brine o Emi, da svaki put kada je pitam da li je potrebno da pronađem nekoga ko bi je odmenio, ona se naljuti - kaže Mia i otkriva da će se uskoro udati za svog partnera, pevača Bojana Grujića. - Moj i Bojanov odnos se nije mnogo promenio nakon Eminog rođenja. Smatram samo da je još više očvrsnuo, u smislu da imamo više poverenja jedno u drugo. Planiramo da venčanje obavimo kada budemo krstili ćerku, što će se desiti uskoro. Iako sam uvek pričala da se nikada neću udati, sve je palo u vodu - iskrena je pevačica.

Budući da je nedavno na beogradsko­m splavu „River“imala svoj prvi nastup nakon porođaja, Mia za „Alo!“otkriva zbog čega će ga pamtiti dok je živa.

- Imala sam ogromnu tremu! Neverovatn­o je koliko mala pauza može da poremeti čoveka, bez obzira na to koliko se dugo bavi muzikom. Činilo mi se kao da nijedan tekst ne znam i da ću kada izađem na binu zablokirat­i. Zato sam neke pesme morala da zapišem na papir i ponesem sa sobom - kaže Mia i otkriva zašto je tako brzo odlučila da se vrati poslu.

- Mnogo sam se uželela publike. Koliko god to nekom izgledalo suludo, meni se zaista odmah posle porođaja javila ogromna želja da se vratim na scenu - ističe Borisavlje­vićeva i sa ponosom dodaje da joj prijaju komentari da izgleda savršeno.

- Da postoji tajna mog izgleda, vrlo rado bih je podelila sa svima. Sigurna sam da bih postala milionerka da sam izmislila recept za vitku figuru nakon porođaja. Međutim, nije u pitanju nikakav čarobni napitak, već isključivo zdrav odnos prema svom organizmu koji čitavog života praktikuje­m. Vežbam otkad znam za sebe, a trenirala sam čak i u trudnoći - za

ključila je Mia.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia