Alo!

VOŠA PRAVI TIM ZA TITULU!?

-

Posle možda najneuspeš­nije sezone u poslednjih deset godina, Vojvodina želi da se vrati u vrh, a možda i bori za titulu u sledećem prvenstvu.

Nije „stara dama“srpskog fudbala ove sezone ličila na treći po snazi tim u Superligi. Vojvodina je zablistala tek u poslednjem kolu, kada je sa 6:1 četa Aleksandra Veselinovi­ća demolirala Čukarički. Knjiga pisana prethodnih 12 meseci sada je zatvorena i otvara se nova, sa željom da ima srećan kraj.

Kako „Hotsport“saznaje, plan am- bicioznog rukovodstv­a Vojvodine je da napravi konkurenta­n tim, koji će se sa Crvenom zvezdom i Partizanom boriti za vrh. Cilj je da se u Novi Sad vrate prekaljeni internacio­nalci. Prva želja je Gojko Kačar, fudbaler Augzburga. Nekadašnje­m reprezenta­tivcu Srbije u junu ističe ugovor sa Nemcima, te će „stara dama“pokušati da iskoristi tu mogućnost. Naravno, problem bi mogle da budu bogatije ponude ne samo iz inostranst­va, nego možda i večitih rivala.

Takođe, kao potencijal­na pojačanja pominju se Danijel Aleksić i Slobodan Medojević. Obojica su na vratima u svojim klubovima, s tim da za defanzivno­g veznog igrača postoji interesova­nje Crvene zvezde, a i nekada supertalen­tovani napadač je zimus bio na radaru crveno-belih iz Beograda.

Za sada je jasno da će Vojvodinu pojačati Nemanja, sin Vladana Milojevića, trenera Crvene zvezde, i čini se da je to odličan transfer za početak dugog i toplog leta.

 ??  ?? „Lale“žele da vrate Gojka Kačara
„Lale“žele da vrate Gojka Kačara

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia