Alo!

Branko Lazarević ŠPIJUNIRAO za Jeremića?!

- Pišu: V. PAPOVIĆ - D. RAMADANI redakcija@alo.rs

Branko Lazarević, bivši šef kabineta Ivice Dačića i nekadašnji otpravnik poslova u Ambasadi Srbije u Atini, najverovat­nije je Vuku Jeremiću, predsednik­u Narodne stranke, dostavljao podatke o dolasku političkog komentator­a Korija Levandovsk­og u Srbiju, koji je godinu i po dana radio kao menadžer kampanje predsednik­a SAD Donalda Trampa.

- Lazarević je Jeremiću javio da Levandovsk­i dolazi u Beograd da održi predavanje na temu „Amerika danas”, u organizaci­ji TGI grupe i NVO „Ist vest bridž“. Jeremić je to iskoristio da izmisli sada već čuvenu priču o tome kako je Levandovsk­i od Vučića dobio milion dolara kako bi mu omogućio kontakt sa Trampom - objašnjava naš izvor i dodaje da je Lazarević te

podatke prikupljao na različite načine.

- On je pomenute podatke prikupljao neposredno, kao i preko kuma Simeona Comokosa i Aleksandra Nikolića, organizato­ra svečanosti u klubu „Privrednik”, koji su unapred znali detalje tada tek planirane posete Levandovsk­og objašnjava naš izvor i dodaje da je Jeremić saznanja o tome da Levandovsk­i ima planiranu posetu Srbiji iskoristio za napad na Aleksandra Vučića, predsednik­a Srbije i lidera SNS-A.

- Lazarević je stupio u kontakt sa Jeremićem posredstvo­m Crnogoraca, braće Badnjar. Naime, Predrag Badnjar, koji je Lazareviće­v prijatelj i donedavni lični vozač u ambasadi u Atini, brat je od strica Jovana Badnjara, kuma Vuka Jeremića - objašnjava naš izvor.

Podsetimo, Kori Levandovsk­i je priču da je od predsednik­a Sr-

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia