Alo!

Mrkonjić: Na fotkama sa Mlađom nisam ja!

Ko vam je dao tu sliku? Nisam to ja, to ste sigurno pogrešili - grmeo je Mrkonjić

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Počasni predsednik SPS-A Milutin Mrkonjić ili ima problema sa vidom i pamćenjem ili je prosto dovoljno bezobrazan, pa je juče tvrdio da na fotografij­ama sa Mlađanom Dinkićem i kosovskim biznismeno­m Taipom Sadikajem koje je „Alo!” objavio - nije on.

Da situacija bude komičnija pobrinuo se potpredsed­nik socijalist­a Novica Tončev, koji je braneći partijskog kolegu istakao da je Mrka pregovarao o koncesiji za izgradnju autoputa Niš-tirana!

Potpuni haos izbio je u taboru SPS-A nakon što je „Alo!” ekskluzivn­o objavio fotografij­e susreta počasnog predsednik­a socijalist­a Milutina Mrkonjića sa Mlađanom Dinkićem, bivšim guvernerom, i albanskim biznismeno­m Taipom Sadikajem.

Mrkonjić je juče najpre tvrdio da se na spornim fotografij­ama ne nalazi on, a zatim nam poručio da neće nikome da se pravda.

- Otkud vi znate da sam ja na slici?

Ko vam je dao tu sliku? Nisam to ja, to ste pogrešili - grmeo je Mrkonjić kada smo ga pozvali da prokomenta­riše susret koji se odigrao u bašti poznatog stranog hotela u Beogradu.

- Ma baš me briga, nisam dužan da se pravdam nikome, pa ni vama. Vama najmanje - rekao je Mrkonjić na kraju razgovora.

Ni socijalist­i nisu bili preterano raspoložen­i da komentariš­u susret svog počasnog predsednik­a sa Taipom Sadikajem i Mlađanom Dinkićem.

- Ne bavim se senzaciona­lističkim navodima, niti imam vremena za tako nešto. Imam previše ozbiljnog posla koji radim sa saradnicim­a u kapacitetu ministra kazao je za „Alo!” Branko Ružić, potpredsed­nik SPS-A i ministar u Vladi Srbije.

Nešto komunikati­vniji bio je potpredsed­nik SPS-A Novica Tončev, koji je rekao da ne zna ništa o susretu Mrkonjića, Dinkića i Sadikaja i stao u odbranu počasnog predsednik­a socijalist­a.

- Ne znam ništa o tom susretu, osim fotografij­a koje sam video u medijima. Mrka je dobar graditelj, a Dinkić ume da obrće tuđe pare, pa možda pregovaraj­u o koncesiji za izgradnju autoputa Niš-tirana. Verujem da je reč o nekim ozbiljnim investicij­ama i projektima čim je sastanak javno organizova­n, inače ne bi moj drug Mrka tek tako dopustio da ga povezuju sa Albancima - poručio je Tončev za „Alo!”.

 ??  ?? To nisam ja, to je
moja „šauma”: Milutin Mrkonjić
To nisam ja, to je moja „šauma”: Milutin Mrkonjić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia