Alo!

Manijak: Prenesi Policajac: „Snimamo film, ti si glavni glumac“ mi svoju mladu energiju!

- Piše: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

- Serafin Manasić (72) iz Ovče zgrabio je Zoricu Đ. (15) ispred svoje vikendice, uvukao je unutra i počeo da je skida i dodiruje, govoreći joj: „Prenesi mi svoju mladu energiju“.

Nasrnuo je na nju i oborio je na krevet, a onda joj je dodirivao grudi i noge. Zorica je na prevaru uspela da pobegne od mahnitog komšije. Znala je da gaji zečeve i zamolila ga je da izađu u dvorište da bi joj on, navodno, pokazao svoje ljubimce! - kaže za „Alo!“Vuk S. (17) iz Ovče, drug Zorice Đ. (15), koju je Serafin Manasić pokušao da napastvuje.

Kako saznajemo, Manasić je uhapšen juče, oko pet ujutro, u Spartansko­j ulici u Ovči, zbog sumnje da je na silu uvukao Zoricu u svoju vikendicu i pokušao da je napastvuje. Posle bekstva devojčice iz vikendice užasa, drama se dodatno zakuvala! Kada je njena porodica krenula kod osumnji- čenog da se objasni sa njim, pa je on ispalio hitac iz pištolja u vazduh, ali srećom nije bilo povređenih. - Zorica je sa dečkom šetala po Ovči, a Serafin je sve to posmatrao i špijunirao ih. Kada je krenula sama kući, on je jurnuo na ulicu, zgrabio je za ruku i ponavljao: „Hajde do mene!“Zaključao je kapiju i vrata od kuće, a onda joj je rekao „da želi da mu ona prenese svoju mladu energiju“, kao i „da je vrlo lepa i fina devojčica“. Odmah

je nasrnuo na nju, gurnuo je na krevet, a onda počeo da joj otkopčava jaknu i da je dodiruje po grudima i nogama. Srećom, devojčica je ostala pribrana i uspela je na prevaru da ode iz predvorja pakla. Rekla mu je: „Hajdemo napolje da gledamo tvoje zečeve“, a on je na to pristao. Kada su izašli napolje, ona je uspela nekako da otključa kapiju, a zatim i da pobegne svojoj kući, koja je preko

U toku hapšenja Serafin je ponavljao

policajcim­a da su „ludaci“i da ga ostave na miru.

- Vikao je: „Vi ste ludaci!“Policajac

mu je rekao: „Mi snimamo film, a ti si glavni glumac“,

što nas je malo i nasmejalo! - kazao je očevidac.

puta manijakove - kazao je Vuk S., koji je porodični prijatelj i dečko Zoričine sestre.

Porodični prijatelj kaže da se drama nastavila kada je devojčicin otac Miodrag Đorđević krenuo u vikendicu kod Serafina.

- On je uzeo pištolj i ispalio je metak u vazduh. Valjda se uplašio kad nas je video, jer smo ga glasno dozvali i pitali ga: „Šta si to uradio? Na šta to liči?!“On je ponavljao da Zorica laže i da joj ništa nije uradio. Nakon toga ispalio je metak, pa smo odmah zvali nadležne! Kad su stigli ljudi iz policije, pokušavali su da razgovaraj­u sa njim, ali je on je vikao „da će zvati policiju ako ga ne ostave na miru“. Nije shvatio da već priča s policijom! Kada su videli da ima pištolj, pozvane su i dve interventn­e ekipe. Bilo je dvadesetak policajaca. Policajci su upalili ona njihova svetla na štitovima da mu daju do znanja da je opkoljen, ali on ni tada nije reagovao. Odbijao je saradnju, a onda su policajci opkolili vikendicu, oborili ga na zemlju i uhapsili. Najgore od svega je to što je prilikom hapšenja imao pištolj u džepu i sekiru u rukama - kaže porodični prijatelj napadnute devojčice.

Prilikom hapšenja napasnik imao pištolj u džepu i sekiru

u rukama

 ??  ?? Devojčica je znala da komšija gaji zečeve i nasamarila ga je tražeći da joj pokaže ljubimce
Devojčica je znala da komšija gaji zečeve i nasamarila ga je tražeći da joj pokaže ljubimce

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia