Alo!

Nije nemoguće da igramo finale SP!

„Sve je u životu moguće, pa i to da stignemo do završnice. Zato, treba sačekati“, kaže selektor reprezenta­cije

- Ekipa ALO! redakcija@alo.rs

Fudbal je igra u kojoj kvalitet igračkog kadra ne mora nužno da kreira konačan rezultat meča, zbog čega Mladen Krstajić, srpski selektor, ne beži od mogućnosti da se „orlovi“plasiraju u finale Mondijala u Rusiji.

Naravno, šanse za tako nešto nisu velike, ali je ova hipoteza, izrečena u intervjuu agenciji Anadolija, upotreblje­na nakon konstataci­je srpskog arbitra Milorada Mažića da bi se odrekao toga da sudi finale SP kad bi to značilo da će se Srbija tamo naći.

- Voleo bih da se to ostvari. U životu je sve moguće, pa i to, zbog čega treba sačekati rekao je Krstajić i dodao:

- O Mažiću je suvišno govoriti. Potvrđuje se iz meseca u mesec, kako u Superligi Srbije, tako i širom Evrope. Dosegao je vrhunac i trenutno je među tri ili četiri najbolja arbitra u Evropu. On je dobar brend iz Srbije i na pravi način je prezentuje.

Put do ostvarenja tog sna ne samo da je težak već je pretežak i počinje u grupi E, gde se nalazi Brazil, kao glavni favorit za titulu, a tu su još Švajcarska i Kostarika, koje su na rang-listi FIFA bolje plasirane od nas.

- Plasmanom na SP smo ostvarili primarni cilj i sada treba da se spremimo, napravimo dobru atmosferu i sa pozitivnom energijom odemo u Rusiju. Brazil jeste favorit, ali ni favoritima ne bude lako onoliko koliko ljudi zamišljaju. Švajcarska ima zavidan kvalitet i visoko je rang-listi FIFA, baš kao i Kostarika, i mi smo u situaciji da nemamo lakog protivnika. Za svakog ćemo se posebno pripremati i u sve tri utakmice ćemo tražiti šansu.

 ??  ?? Sve je moguće
u Rusiji: Reprezenta­tivci
Srbije
Sve je moguće u Rusiji: Reprezenta­tivci Srbije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia