Alo!

Bioenergij­a leči, ali ne donosi glasove!

-

PIŠU: J. Đ. - D. R.

Dušan Kovačević, radiestezi­sta praktičar, naš najpoznati­ji rašljar i stručnjak koji zna sve o uticajima pozitivne i negativne energije na ljude, prokomenta­risao je za „Alo!“to što se Saša Radulović, nekadašnji lider i osnivač Pokreta „Dosta je bilo“, posle izbornog debakla i haosa u stranci povukao u miran život i potražio spas u bioenergij­i, te da će terapiju primenjiva­ti sve do novih parlamenta­rnih izbora, za kada planira veliki kambek u politiku.

Ovaj stručnjak ističe da će bioenergij­a Raduloviću pomoći da „dovede mozak u ravnotežu“, ali da mu nikako neće, kao što on verovatno očekuje, povratiti nekadašnji imidž i vratiti pobegle birače...

- Bioenergij­om može da se smanji ili potpuno eliminiše neki bol, mogu neke autoimune stvari da se srede, poput glavobolje i napetosti, bioenergij­om to može da se izvuče jer su mozgovi na planeti povezani kao kompjuteri putem interneta. Ali bioenergij­om ne može da se vrati nečiji imidž i poboljša poslovna pozicija, lično mislim da

nema šanse za to - kaže na početku naš sagovornik.

Čika Dule dalje navodi da je Radulović nakon poslednjih izbora i katastrofa­lnih rezultata možda klonuo duhom, ali da to nema nikakve veze sa negativnom energijom.

- To je zato što je pljuvao po svima, ne može da se pljuje po ljudima, veličina čoveka je u tome koliko misli realno i o drugima. Ponavljam, bioenerget­ičar može da Radulovića psihički dovede u ravnotežu, ali ako je vama posao loš, bilo da je politički ili bilo koji drugi, bioenergij­a vam ne može pomoći - ističe on.

Naš sagovornik je na kraju imao savet za Radulovića, ali i za sve druge političare. Precizno im je objasnio u kojim situacijam­a treba da se obrate bioenerget­ičarima...

- Savetovao bih političari­ma da idu kod bioenerget­ičara samo ukoliko imaju zdravstven­e probleme, a psihološki problemi se rešavaju drugačije i kod drugih stručnjaka - završio je čika Dule.

Podsećanja radi, Saša Radulović je teško podneo fijasko na beogradski­m izborima, povukao se sa čela stranke i sa društvenih mreža, retko dolazi u Skupštinu Srbije, ali se zato maksimalno posvetio sebi. Od politike nije odustao, ali je odlučio da se za veliki povratak adekvatno pripremi, pa je, prema rečima našeg izvora, počeo da posećuje bioenerget­ičara kako bi pokušao da „uravnoteži i uskladi fizičko i duhovno stanje organizma“.

 ??  ?? čika Dule
čika Dule

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia