Alo!

„ANĐELI PAKLA“STIŽU U JAGODINU

-

„Jagodina će od 29. maja do 5. juna biti domaćin najvećeg moto-događaja u Evropi u ovoj godini, a u nju će se sjatiti čak 2.000 bajkera iz moto-grupe ’Anđeli pakla’, sa kojom se povezuju brojne kontroverz­e! Brojni Jagodinci su zabrinuti zbog njihovog dolaska, naročito nakon upozorenja da „Anđeli pakla“spremaju haos i obračun u srcu Srbije koje je putem društvenih mreža izneo Aleksandar Zaldastano­v zvani Hirurg, vođa ruskih bajkera „Noćni vukovi“.

Vladimir Petković, predstavni­k srpskog ogranka „Anđela pakla“, kaže da su ti strahovi potpuno neopravdan­i i da su priče o mogućim problemima u domenu naučne fantastike.

- Centralni događaji biće održani 31. maja, 1. i 2. juna i sve se dešava u prostoru akva parka u Jagodini, koji će biti ograđen za ovu priliku. Važno je istaći da je ovo skup jednog moto-kluba, bajkera iz drugih klubova neće biti, a dešavanja su zatvorena za javnost. Biće to najveći motoskup u istoriji Srbije i prvi put se tako nešto dešava na Balkanu - naglasio je on.

- Očekujemo oko 2.000 bajkera iz celog sveta. Sve evropske zemlje će imati svoje predstavni­ke na ovoj manifestac­iji, kao i svi kontinenti. Dolaze nam članovi iz SAD, Kanade, Australije, sa Novog Zelanda, iz Južne Afrike i prvi put iz Egipta. Nema razloga za strah, biće to potpuno miran događaj - istakao je Vlada.

Svi smeštajni kapaciteti u Jagodini i okolini su rezervisan­i i plaćeni. Nekoliko grupa spava u Kragujevcu i Beogradu. Zanimljivo je da će se jedan član „Anđela pakla“iz Rusije, Ivan, oženiti tokom manifestac­ije u akva parku, a biće obeleženo i 70 godina kluba „Anđeli pakla“. J. Đondović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia