Alo!

Pijan udario tri policajca, pa zaglavio u ćuzi

-

Ilija V. (30) iz Mladenovca divljao je pijan u noći između subote i nedelje u jednoj kladionici u Mladenovcu jer je pukao na tiketu, a kada je patrola pokušala da ga savlada, udario je tri policajca!

Policajci su lakše povređeni i svi su posle ukazane pomoći lekara pušteni kući. Izgredniku je posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu određen pritvor do 30 dana i trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Kako saznajemo, osumnjičen­i je gađao TV stolicom kada je pukao na tiketu! Zaposleni su odmah pozvali policiju, a on je nasrnuo na dežurnu patrolu.

- Divljao je po kladionici. Čim su policajci došli, nasrnuo je na njih i udario je jednog. Uspeo je da im se istrgne i istrčao je na ulicu. Tek kada je stigla druga patrola, uspeli su da ga savladaju. Kada su ga ugurali u automobil, udario je još jednog policajca po glavi, dok je trećeg povredio u stanici policije - navodi naš izvor iz istrage. Kako saznajemo, policajci su ga posle svega smestili u prostoriju za trežnjenje. Kada se otreznio i došao sebi, odveli su ga na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu. - Priznao je da je divljao u kladionici i da je udarao policajce. Tužilac je posle saslušanja predložio određivanj­e pritvora zbog bojazni od ponavljanj­a dela i zbog toga što može da utiče na svedoke, ali ga je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Mladenovcu pustio da se brani sa slobode. Međutim, tužilaštvo je uložilo žalbu na rešenje o ukidanju pritvora, koja je usvojena. Ilija je u utorka ponovo uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana. Trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Za napad na policajce i divljanje u kladionici, osumnjičen­om preti do pet godina zatvora. Predstoji saslušanje policajaca, dok će osumnjičen­i biti upućen na psihijatri­jsko veštačenje radi utvrđivanj­a da li je kritične večeri bio pijan ili drogiran. S. Dž. S.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia