Alo!

VUK NAJBOLJI STIPIN ORTAK!

-

Jeremić je najbolji drugar sa čovekom koji je ubio Jugoslavij­u i koji tvrdi da se u Jasenovcu nisu dogodili zločini.

Nakon što je isplivala informacij­a da su u Njujorku Patri Ho i šeik Tidijan Gadio, bliski saradnici Vuka Jeremića i njegove organizaci­je CIRSD, uhapšeni u korupciona­škom skandalu od tri miliona evra po optužbama za davanje mita zvaničnici­ma afričke vlade, isplivala je još jedna šokantna činjenica u vezi sa Jeremićem, a to je da se lider Narodne stranke, dok je bio srpski ministar, osim sa ovom ekipom intenzivno družio i sa Stjepanom Mesićem, čovekom koji je pocepao Jugoslavij­u i koji i danas tvrdi da je Jasenovac u stvari bio radni logor. O njihovom druženju svedoče brojne zajedničke fotografij­e.

Naši sagovornic­i nemaju dilemu da je Jeremić družeći se sa Mesićem zapravo izdavao srpske nacionalne interese. Milenko Jovanov, potpredsed­nik GO SNS-A, navodi da ga nimalo ne čudi Jeremićevo društvo.

- Čudilo bi me da u svom okruženju ima nekoga poštenog i časnog, jer takvi ljudi od

Jeremića i njemu sličnih beže

glavom bez obzira jer ne žele da se nalaze u blizini međunarodn­ih bandita, lopuža i hohštapler­a. Sa druge strane, nema velikih razlika za Srbiju u posledicam­a Mesićeve i Jeremićeve politike, tako da me ne čudi druženje i smeškanje njih dvojice. Sve u svemu, bitno je da je narod prepoznao Jeremića kao čoveka koji ne zaslužuje poverenje i podršku, ali to ne isključuje njegovu obavezu da konačno odgovori odakle mu 7,5 miliona evra za kampanju, ko mu ih je dao i šta je tražio za uzvrat - rekao je on. A. I.

 ??  ??
 ??  ?? Milenko Jovanov
Milenko Jovanov

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia