Alo!

Štapom ubio sina zbog 1.000 evra!

STRAVIČAN ZLOČIN U KAČAREVU KOD KOSOVSKE KAMENICE Gani Bernjaši (60) optužio sina da mu je ukrao novac, a onda ga zverski tukao dok nije izdahnuo

- Piše: B. A. redakcija@alo.rs

Kosovski Albanac Gani Bernjaši (60) iz sela Karačevo kod Kosovske Kamenice pretukao je drvenom palicom četrnaesto­godišnjeg sina Luana, koji je preminuo od zadobijeni­h povreda!

Gani je sina optužio da mu je ukrao hiljadu evra i tražio je od njega da mu vrati novac.

- Luan je plakao i govorio je ocu da mu nije uzeo pare, ali Gani to nije želeo da sluša. Uzeo je drvenu palicu i počeo da tuče sina. Nesrećno dete pokušala je da zaštiti sestra, ali je i ona dobila batine kaže izvor koji je upućen u događaj. Kako „Alo!” saznaje, Gani je tri nedelje bio u jednoj banji na Kosovu i Metohiji, a kod kuće je ostavio ušteđevinu. Nakon lečenja se vratio kući, a sutradan je primetio da mu je nestalo hiljadu evra. Pitao je sve ukućane da li znaju šta se dogodilo sa novcem, a najsumnjiv­iji mu je bio četrnaesto­godišnji sin Luan.

- Zbog toga ga je tukao štapom, to je malo deblja palica. Naneo mu je strahovite povrede, dete nije imalo šansu da preživi - rekao je tužilac iz Gnjilana Jetiš Maloku. Izvor iz istrage navodi da je nesrećni dečak od zadobijeni­h povreda prestao da diše

! još dok je bio u porodičnoj kući. Ukućani su tek tada pozvali policiju, a isprebijan­og dečaka je u bolnicu odvezao pomahnital­i otac.

- Odmah je uhapšen jer su nam ukućani rekli da ga je on pretukao. Osumnjičen­i je govorio da mu je sin pao sa motocikla i da se tako povredio, a onda je suočen sa svojom ćerkom i priznao je delo - kaže izvor.

Za dečaka u Karačevu kažu da je bio vaspitan i fin, a za njegovog oca niko nema lepu reč. - Jadno dete, da završi od ruke svog oca. Gani je prek čovek, sa njim ne može da se razgovara kaže jedan od komšija.

Luan je bio učenik osmog razreda i odličan đak. Kada se vest o njegovom ubistvu pročula, u školi je prekinuta nastava.

Niko od ukućana nije smeo da pritekne u pomoć dečaku

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia