Alo!

Mama i tata, ne dam bolu da me slomi!

Šerifoviće­va je ispunila dve želje: spojila je roditelje Vericu i Rajka i pevala joj je Lepa Brena

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Pop zvezda Marija Šerifović održala je spektakl za pamćenje u beogradsko­j „Štark areni“, na kojem je uspela da ispuni dve želje - da joj na koncertu specijalna gošća bude najveća zvezda sa ovih prostora, ali i da, nakon dugog vremena, na isto mesto dovede svoje roditelje. Naime, Šerifoviće­va je pred punom „Arenom“priznala da je „najsrećnij­e dete na svetu“kada joj je Lepa Brena ispunila želju i otpevala svoj veliki hit „Imam pesmu da vam pevam“, a sledeći trenutak za pamćenje desio se kada se Marija obratila mami Verici i tati Rajku.

Naime, Marija je jedan segment koncerta posvetila roditeljim­a, te je otpevala pesmu „Ne dam bolu da me slomi“, koju originalno peva njena mama Verica.

- Roditelji, nadam se da ste zadovoljni - rekla je Marija nakon što je svojom interpreta­cijom bacila u trans 20.000 ljudi u „Areni“.

Kako „Alo!“saznaje, Marija je uspešni koncert proslavila sa prijatelji­ma na žurki koju je organizova­la u jednom prestoničk­om hotelu, na kojoj su, osim prijatelja i saradnika, bili Lepa Brena i Adil Maksutović.

- Društvo je na žurku stiglo odmah nakon koncerta, a ubrzo je došla i Marija sa mamom Vericom. Obe su bile odlično raspoložen­e i ne preterujem kada kažem da je Marija mogla da poleti od sreće i ponosa jer je održala sjajan koncert. Na ovaj način je htela da se zahvali i svojim saradnicim­a, koji su mesecima radili na njenom koncertu, ali i da se konačno malo opusti - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- Marija se potrudila i da na žurki atmosfera bude na nivou, pa je pevala prijatelji­ma, a u jednom trenutku joj se pridružio i Adil, koji je sa suprugom Anom bio i u „Areni“. Pevao je specijalno za Mariju „Ne mogu bez tebe“i „Nebo“, a društvo je do ranih jutarnjih časova slavilo Marijin uspeh. U jednom trenutku je zapevala i Verica, a u njenoj pesmi je posebno uživala Lepa Brena - rekao je naš izvor na kraju razgovora.

 ??  ?? Marija i Brena Adil i Ana
Marija i Brena Adil i Ana
 ??  ?? Ponosni: Rajko i Verica
Šerifović
Ponosni: Rajko i Verica Šerifović
 ??  ?? Voja, Marija i Jelena
Voja, Marija i Jelena
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia