Alo!

ĐUKIĆ: U prokletoj Srbiji moraš da budeš „ušemljen“

-

Nakon što je svoj rodni Štitar častio epitetom „jeb*ni”, trener Partizana Miroslav Đukić je sada i Srbiju nazvao „prokletom”. On je to učinio u intervjuu za klupsku televiziju, kada je pričao o tome kako se u ovoj državi samo prave kombinacij­e.

- U ovoj prokletoj Srbiji morate da budete ušemljeni i prijatelj s dežurnim novinarom. U ovoj prokletoj Srbiji morate da budete ušemljeni s nekim, a ja to ne želim. Miroslav Đukić ne pripada nikome. Ja sam svoj čovek, a to se ovde ne prašta - rekao je Đukić i dodao:

- Čovek sam Partizana, ako treba, uhvatiću igrača za gušu da bi igrao dobro za Partizan. A nekome je sujeta povređena što taj Đukić neće da mu se javi da pričamo. Ne pripadam ni navijačkim grupama, ni Vučeli, ni Vazuri... Ne plašim se nikoga i ničega. Kada radite pošteno u životu, onda nemate razloga da se plašite.

Đukić je govorio i o tome zbog čega je došao u Partizan:

- Doći u Partizan posle duple kruna bila je ludost. Znate da će to biti teško ponoviti i ostvariti. Sve manje što uzmete posle toga biće kritikovan­o, stavljano pod lupu. Verovao sam u sebe i svoj rad i došao sam jer smatram da možemo da napravimo dobre stvari, da Partizan na duge staze radi dobro i da oformimo igru, stil i način.

Miroslav Ðukić je rekao i da je spreman da ostane u klubu i naredne sezone, u kojoj, prema njegovim rečima, ekipa ne bi prolazila kroz upoznavanj­e, već bi se nastavilo ono što je urađeno u prethodnih godinu dana. K. R.

Đukić je ove sezone osvojio trofej u Kupu Srbije

 ??  ?? „Miroslav Đukić ne pripada nikome“
„Miroslav Đukić ne pripada nikome“
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia