Alo!

Seksi Anastasija u haljini od 2.000 €!

CECINA ĆERKA ODUŠEVILA ROĐENDANSK­IM STAJLINGOM

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Svetlane

Cece Ražnatović, proslavila je 20. rođendan u restoranu „Kontragrey“, a svi prisutni su se čitave večeri divili haljini koju je odabrala za tu priliku. Naime, Anastasija je blistala u toaleti boje šampanjca, koja je bila ukrašena belim kristalima, a kako „Alo!“saznaje, radi se o kreaciji poznate srpske dizajnerke, čija cena iznosi četiri prosečne srpske plate.

- Reč je o ručnom radu sa skupocenim kristalima, a korišćeni su najfiniji materijali, zato i ne treba da čudi što je ova kreacija i te kako skupa i ne može svako da je priušti, ali ni ponese. Njena cena iznosi 2.000 evra, a Anastasiji se dopala na prvi pogled - kaže izvor blizak Anastasiji i otkriva da je haljina samo jedan od poklona koje je folk diva Svetlana Ražnatović darovala svojoj naslednici.

- Pored luksuzne haljine poznatog domaćeg brenda „Lepa Couture“, Anastasiju je najviše usrećilo što joj je na rođendanu, na Cecin nagovor, zapevao

Aco Pejović, koga obožava. U jednom trenutku i Anastasija se latila mikrofona i otpevala nekoliko hitova svoje majke, koja je i sama zapevala u duetu sa ćerkom - kaže izvor za „Alo!“.

Folk pevač Aco Pejović za „Alo!“je otkrio da se njegove ćerke redovno viđaju i druže sa Anastasijo­m.

- Anastasiji želim da i dalje bude lepa i zdrava kao što i jeste. Moje ćerke se druže sa njom i verovatno kada se sretnu pričaju o momcima - rekao je sa osmehom pevač.

Svetlana Ražnatović, koja se pojavila u provokativ­noj, dekoltiran­oj haljini, otkrila je medijima da je uzbuđena zbog ćerkinog slavlja, ali da ne želi da pravi medijski cirkus od toga.

- Ovo je veselje za prijatelje i naše saradnike, ništa specijalno. Prosto, još jedan razlog da se svi okupimo i družimo - rekla je Ceca, koja je svojoj mezimici poželela samo zdravlja, ljubavi i sreće.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia